Michal Koštuřík
Premium
26. dubna 2020 • 14:00

Svědík vyhlíží start ligy: Složité, pořád nic nevíme. Hráče nesmíme uvařit

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tento týden dal hráčům volno, na stadionu v Uherském Hradišti se potkávají jen trenéři a vedení. Martin Svědík (45) cítí, že pořád není kam chvátat. Nechce hráče utavit, psychicky ještě víc zdeptat. „Fyzicky jsou asi všichni připraveni dobře,“ míní kouč Slovácka, které má v dohrávce sezony FORTUNA:LIGY hájit postavení v elitní šestce.



V nejisté době má Slovácko jednu jistotu. Plodné angažmá Martina Svědíka v klubu bude pokračovat i v další sezoně. „Mám smlouvu, zůstávám,“ potvrdí trenér ve své pracovně deníku Sport. Rád by ale konečně věděl, na jaký termín má svůj celek nachystat.

Začínají tréninky po skupinkách. Dostáváte se znova do svého živlu?
„Jako asi každý trenér. Jsme rádi, že se vracíme aspoň do takového režimu. Určitě ale není příjemné, že nevíme přesně, na kdy a na co mančaft připravit. Někde jsem četl Jindru Trpišovského, že tohle je pro trenéra to nejhorší. Je to opravdu velice obtížné. Nejdřív jsme se chystali na šestnáctého května. Hráči neustále individuálně trénovali. Minulý týden jsme začali ve dvojicích a tento jsme dali volno. Teď si to ještě můžeme dovolit.“

Zapojte se do nových diskuzí na iSport.cz>>>

Jak to?
„Byl termín osmého června, teď se řeší, že se to posune o čtrnáct dní dřív. Nikdo pořád nic nevíme, je to složité. Fyzicky jsou asi všichni připravení dobře. Potom to bude o práci s míčem, o herní kondici. Ta se nezíská tím, že budeme trénovat v osmičlenných skupinách anebo běhat po lese. Je potřeba hrát deset

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud