9. července 2020 • 13:47

Jablonec odtajnil nové posily. Na Střelnici míří Pilař s Hrubým

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Den po skončení skupiny o titul FORTUNA:LIGY Jablonec začal posilovat na tu následující. Severočeši přivedli do svých řad dvě nová jména – záložníky Václava Pilaře a Roberta Hrubého. O jejich možném příchodu již dříve iSport.cz informoval, nyní byly jablonecké posily stvrzeny. Klub je představil na svém webu.  



V posledním kole skupiny o titul si díky remíze s Baníkem (1:1) vybojoval účast v 2. předkole Evropské ligy. Jablonec už na něj začíná zbrojit. Trenér Petr Rada ve čtvrtek v týmu přivítal dvě nově příchozí tváře. Z Olomouce přišel Václav Pilař a právě z Baníku Robert Hrubý.

„Je to pro mě nová výzva. Rád jsem angažmá v Jablonci přijal. Cítím, že mě chtěl. Chci ukázat kvalitu a porvat se o místo. Ambice mám velké. Je tu dobrý tým i lidé kolem něj. Jablonec chce být vysoko, což je pro mě důležité,“ uvedl po přestupu 31letý Pilař.

Podobně to vidí i Hrubý, jenž bude na Střelnici rok hostovat s následnou opcí. „Novou výzvu jsem potřeboval. Věřím, že to bude pro Jablonec alespoň stejně úspěšný rok, jako byl ten poslední. Jablonec hraje každý rok o nejvyšší příčky, takže z tohoto pohledu je to pro mě nová zkušenost, protože evropské poháry jsem ještě nehrál,“ připomněl středopolař, jenž má na kontě bezmála 150 ligových startů.

„Jednání s Jabloncem bylo u obou hráčů konkrétní a velmi rychlé, jak u spolupráce s Miroslavem Peltou bývá zvykem. Vašek Pilař podepsal smlouvu na dva roky, Robert Hrubý bude v Jablonci na ročním hostování s opcí. Pro oba hráče je to posun a věřím, že budou platnými hráči v týmu Petra Rady do nové sezóny,“ konstatoval Jiří Müller z agentury ESAM, která oba hráče zastupuje.

O koho dalšího Jablonec stojí čtěte zde<<<

FK Jablonec Vše o klubu ZDE

TOP góly 5. nadstavbového kola: Jindřiškův přímák nebo Čermákova umístěnka k tyči
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud