Premium
13. července 2020 • 16:45

Júsuf i velké jméno. Liberec před poháry loví posily ze Slavie i Sparty

Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podzim věštil průšvih, na jaře ovšem Slovan vyletěl do nebes. V lize proskočil do skupiny o titul, prodral se do finále domácího poháru a v neděli si zvládnutým střetem s Mladou Boleslaví zajistil účast v evropských pohárech. Po sezoně ovšem v liberecké kabině vznikne kráter, na odchodu je celá řada opor. Kdo je nahradí? Podle informací redakce iSport.cz loví Severočeši především ve Slavii a Spartě.



Pokud jste úspěšní, máte hráče na očích a logicky o ně je u konkurence zájem. Tahle rovnice ve fotbale spolehlivě funguje, aktuálně jí zakouší liberecký Slovan. Ten by mohl před startem nového ročníku přijít o celou řadu klíčových hráčů.

iSport Premium nyní pro nové předplatitele jen za 1 Kč za první měsíc + zdarma vstup do saunového světa>>>

Na trase Nisa - Eden se intenzivně jedná o přesunu dua Jan Kuchta a Tomáš Malinský. Ondřej Karafiát by se mohl do sešívaného převléknout coby volný hráč. Vedení Slavie navíc přemýšlí rovněž o Michalu Beranovi a Jakubu Peškovi. K tomu můžeme připočíst Alexandra Balutu s Jakubem Hromadou, kterým končí hostování, a máme rázem pořádně hluboký kráter.

Jak ho Liberec zacelí? Server iSport.cz už v minulých dnech informoval o možném hostování útočníka Júsufa Hilála, tím ovšem Slovan ani zdaleka nekončí. Modrobílá šalupa se chystá lovit především v sešívaných a rudých vodách. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
6

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud