21. září 2020 • 22:20

Ondrášek? "Řepkovský" magor, chválí Švancara. Do Plzně se hodí

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat do české FORTUNA:LIGY zvládl luxusně. Zdeněk Ondrášek ve svém prvním utkání za Viktorii Plzeň otevřel skóre na Bohemians pěkným gólem, přispěl k výhře 4:1 a výrazně si řekl o pozici na hřišti. Dostane prostor na úkor stávajícího ofenzivního dua Jean-David Beauguel, Tomáš Chorý? "Plzeň zkvalitnila útok, to je bez debat," prohlásil v pravidelném pořadu TIKI-TAKA na O2 TV Sport bývalý ligový útočník Petr Švancara.



Ondrášek se v týdnu vrátil ze zámořské MLS. Sotva poznal své nové parťáky a v sobotu vyběhl na plac v Ďolíčku proti Bohemians. A rovnou v základní sestavě! Za důvěru trenéra Adriana Guľy se odvděčil náramně, už po půlhodině hry dostal hostujícího favorita do vedení.

„Povahově se do Plzně hodí, je to správný zlobivec, další “řepkovský„ magor,“ prohlásil v pořadu TIKI-TAKA na O2 TV Sport jeden z hostů Petr Švancara. „Umí se porvat ve vápně, za mě je to velká posila. Všude dokázal dávat góly, ty statistiky jsou jasné.“

Ondrášek se o místo porve s dvojicí Jean-David Beauguel, Tomáš Chorý. „Plzeň zkvalitnila útok, to je bez debat. Vyhledával jsme si ho na youtube, řekl bych, že ve vápně je nebezpečný jako Lafata, umí i šikovně zakončovat hlavou,“ dodal Švancara.

Strakonický rodák má za sebou divoké mládí, srovnal se až po přestupu do ciziny, kde na sobě začal víc pracovat a stal se skutečným profesionálem. „Ale ať zlobí, občas udělá trošku průseříček. Pokud se na něj bude hezky v zápasech dívat, jenom dobře. Mám tyhle typy rád,“ řekl se smíchem známý fotbalový komentátor.

Střelec Ondrášek: Jsem strašně rád. Ale musím ještě hodně potrénovat.
Video se připravuje ...

MOMENTY 4. kola: Kobra uštkla Klokana, Kučera mimo hru kvůli koncertu
Video se připravuje ...

Bohemians - Plzeň: Kobra pálí za Viktorii! Ondrášek se hlavičkou poprvé prosadil, 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud