16. října 2020 • 14:25

RENTGEN: Nefunkční obrana Plzně. Co říkával Brückner o dobrém týmu?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Navzdory přerušené FORTUNA:LIZE tradiční pořad RENTGEN pokračuje. Tentokrát jsme se zaměřili na defenzivu Viktorie Plzeň, která v úvodu nové fotbalové sezony úplně nefunguje. Její zadáci chybují individuálně i systémově, špatně se koncentrují i chovají. Dosud poslední soutěžní duel Západočechů na hřišti olomoucké Sigmy (2:2), analyzoval redaktor deníku Sport Jakub Konečný. Moderuje Martin Pešout. Více ve VIDEU.



Plzeň v šesti ligových kolech obdržela už deset branek. To je mnohem více ve srovnání se Slavií (2), ale i Spartou (6). Na Andrově stadionu v Olomouci potom pětinásobný český mistr dopřál soupeři jedenáct střeleckých pokusů, z toho hned osm na bránu. To nesvědčí o tom, že by Viktoriáni měli střetnutí úplně pod kontrolou.

Plzeň ztratila body proti Liberci a Olomouci
Plzeň ztratila body proti Liberci a Olomouci
„Paradoxní je, že Plzeň dostala úvodní branku po rohovém kopu od nejmenšího hráče na hřišti Martina Hály. Standardní situace sice obecně nejsou slabinou týmu Adriana Guľy, trenér Karel Brückner ovšem říkával, že dobrý tým ze standardek neinkasuje. Na tom si zakládal a sám za celou reprezentační kariéru dostal po rohu jen dva góly,“ připomněl Konečný.

A pokračoval: „Před druhým gólem měla Plzeň autové vhazování poblíž pokutového území Sigmy. Přesto se sama posléze ocitla pod tlakem a domácí zamířili do přečíslení, které Šimon Falta zakončil vyrovnávací trefou na 2:2."

iSport podcast: Má ještě Guľa důvěru Plzně? Proč nezvládá velké zápasy?
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Olomouc - Plzeň 2:2. Po penaltě hostí zachránil Sigmě remízu Falta
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud