Premium
4. května 2021 • 05:00

Plavšič a Slavia: dohoda od července. Mistr si vyhlédl tři hráče v cizině

Vstoupit do diskuse
49
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Může to být další zásadní moment v historické rivalitě mezi Spartou a Slavií. Přímo z Letné do Edenu se v poslední době stěhovali například Simon Deli a Josef Hušbauer a podle informací deníku Sport je pravděpodobné, že dalším bude křídelník Srdjan Plavšič. Po skončení sezony má jako volný hráč vyměnit rudou za červenobílou. Srbský fotbalista to sice na sociálních sítích v pondělí popřel, několik zdrojů Sportu ovšem hovoří o tom, že je s mistrem na spolupráci už domluvený. V zamčené části článku také najdete podrobnosti o třech hráčích, které má Slavia podle Jindřicha Trpišovského vyhlédnuté v zahraničí.



Srdjan Plavšič a jeho další fotbalová budoucnost, to je v posledních týdnech ve sparťanském táboře silné téma. V létě mu totiž končí smlouva, novou s klubem ještě nepodepsal. A podle všeho ani nepodepíše. Protože se odstěhuje za fotbalem na druhý břeh Vltavy…

Do Slavie.

Podle důvěryhodných zdrojů Sportu blízkých vedení vršovického klubu jsou Plavšič a Slavia domluveni na spolupráci od prvního července. Takové dohodě formálně nestojí nic v cestě, balkánský křídelník totiž už od zimy může podepsat kontrakt v kterémkoli klubu v rámci takzvaného budoucího přestupu, není k tomu nutný souhlas ani vyjednávání s mateřským klubem.

INSIDER: Kúdela ať ve Slavii setrvá. Plavšič by jí dal něco, co nemá, říká Suchopárek
Video se připravuje ...

Sparta se skrz své oficiální komunikační kanály k celé situaci nevyjádřila, Plavšič ovšem vzkaz příznivcům poslal, přes Instagram.

„Ahoj fanoušci, můžu říct, že se Slavií jsem smlouvu nepodepsal, ani jsem s nimi nejednal o žádné nabídce. Jednáme se Spartou, jestli bude nový kontrakt. Děkuju za podporu,“ napsal.

V podobném duchu se na Twitteru vyjádřil i klubový tiskový mluvčí. „Se Srkim jsem dnes (v pondělí) opakovaně mluvil. Řekl mi, že se Slavií nejedná, nemá od ní ani nabídku smlouvy. Pokud ho trenér ve středu pošle na hřiště, věřím, že ukáže, kdo je jeho tým. Jednání o novém kontraktu probíhají,“ prohlásil Ondřej Kasík.

Deník Sport si navzdory tomu stojí za svými informacemi. Faktem v tuhle chvíli

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
49

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud