Jonáš Bartoš
16. května 2021 • 18:25

Vyčpělá Plzeň: Kaša jako v MMA, Bílek bez bodu i „Kobra“ v ofsajdu

Vstoupit do diskuse
8
  • Video se připravuje ...

    Plzeňský zmar trvá i pod novým trenérem. Viktoria utrpěla pod Michalem Bílek druhou porážku, nástupce Adriana Guľy stále čeká na první ligový bod. Ve vršovickém Ďolíčku prožili Západočeši proti Pardubicím mizerný zápas. Po vyloučení Filipa Kaši se jim úplně rozpadla hra a domů si vezou prohru 0:3. Co ukázal zápas proti ligovému nováčkovi? 

  • Kaša jako v MMA

    Naprosto zbytečný zákrok. Emil Tischler se v nastavení první půle ocitl za plzeňskou obranou. Filip Kaša se lekl a chtěl za každou cenu zabránit soupeři v převzetí balonu. Tvrdým atakem ale zasáhl pardubického záložníka a verdikt byl jasný. Sám Kaša se po akrobatickém zákroku, který připomínal scénu z oktagonu v MMA, těžce zvedal. Sudí Pavel Julínek už měl nachystanou červenou, pro Kašu šlo o druhé vyloučení v sezoně.

    Pardubice - Plzeň: Kaša by rád do MMA? Jeho kung-fu kop inzultoval Tischlera, červená karta!
    Video se připravuje ...

  • Bílek bez bodu

    Rychlý nástup na prestižní adresu si určitě představoval jinak. Michal Bílek prohrál i druhé utkání na plzeňské lavičce. Zkušený kouč oproti utkání na Spartě vrátil do hry čtyři obránce, úvod zápasu se Viktorii povedl, leč žádná ze zajímavých akcí neskončila brankou. Vše zbortilo hloupé Kašovo vyloučení, ve druhém poločase v deseti ani přes změny v sestavě opařený tým neměl nárok. Bílek musí vydýchat po prohře se Spartou (1:3) další nepříjemný direkt.

    Pardubice - Plzeň: Hoďte tam ručník! Surzyn upravil na 3:0
    Video se připravuje ...

  • Poločas bez útočníka

    Michal Bílek na ztrátu jednoho hráče zareagoval o poločase zajímavě. Stáhl Zdeňka Ondráška a Adriela Ba Louu, na hřiště vyběhli dva leváci - Matěj Hybš se v nouzi zatáhl na stopera, Jan Kovařík operoval na levém obránci a Šimon Falta se vytáhl výš na křídlo. Oslabená Viktoria hrála druhou polovinu zápasu bez klasického útočníka, nejvýš se rval se stopery Pavel Šulc. Západočeši se ale nezmohli na jakýkoliv odpor, naopak ještě dvakrát inkasovali a ligový nováček si vychutnával cenný skalp.

    SESTŘIH: Pardubice - Plzeň 3:0. Viktoriáni prohráli pod Bílkem i druhý zápas
    Video se připravuje ...

  • Ofsajdový Ondrášek 

    Při zranění Jeana-Davida Beauguela je ofenzivní jedničkou. Jenže Zdeněk Ondrášek stále nemůže najít přesvědčivou střeleckou formu. Jeho gól v prvním poločase sudí správně neuznali kvůli jasnému ofsajdu, v pozici za obránci, kdy pomezní zvedal praporek, se „Kobra“ ocitala velmi často. Ondrášek odnesl Kašovo vyloučení, trenér Bílek jej o poločase nechal v kabině. 

    Pardubice - Plzeň: Ondráškův gól neplatil, padl z ofsajdu
    Video se připravuje ...

  • Precizní kapitán Pardubic

    Příběh Jana Jeřábka, který až v šestatřiceti letech nakoukl do první ligy, napsal další zajímavou kapitolu. Pardubický kapitán vyšvihl na pozici defenzivního záložníka precizní výkon. Včas odebíral balony, vyhrával souboje, četl hru a zapojoval se do rozehrávky. Muž, který vedle hráčské pozice zastával v Pardubicích i roli správce hřiště, může být pyšný na to, kam to na sklonku kariéry se svým srdcovým klubem dotáhl.

    Pardubice - Plzeň: Brazilská samba v Ďolíčku! Střelu Ewertona dorazil Cadu, 1:0
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
8

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud