30. června 2021 • 13:58

Baník bere posily z Boleslavi. Přijde Budínský a Klíma, Ladra ne

Autor: mik
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baník dotahuje další posilu do útoku. Po Ladislavu Almásim z Ružomberoku by se měl k ostravskému klubu připojit i mladoboleslavský Jiří Klíma. Na zdravotní testy s ním do Ostravy míří další spoluhráč z Boleslavi, záložník Lukáš Budínský. O zájmu o něj Sport nedávno informoval. Naopak příchod Tomáše Ladry se slezskému klubu nejspíše nepodaří dotáhnout.



Jiří Klíma (24) byl stejně jako Lukáš Budínský (29) v hledáčku ostravského klubu dlouhodobě, ale až nyní se vše podařilo dotáhnout.

„Od Mladé Boleslavi jsme získali souhlas k tomu, aby se u nás podrobili zdravotním testům. Jednání o jejich příchodu nadále probíhají,“ potvrdil sportovní ředitel Baníku Alois Grussmann na klubovém webu.

Přispěl k tomu fakt, že oba už neměli ve středočeském celku tak pevnou pozici jako dřív, zvlášť když kouč Karel Jarolím vítá další a další posily.

Pro Slezany bylo prioritou zkvalitnit ofenzívu, což dvojice splňuje, navíc již před pár dny na Bazaly dorazil i slovenský forvard Ladislav Almási (22).

Tyhle novinky budou pravděpodobně znamenat dvě věci. Zaprvé: že na transfer Davida Puškáče (28) a Nedima Hadžiče (22) už nebude vyvíjen takový tlak. Stejně tak nevyjde příchod Tomáše Ladry (24) rovněž z Mladé Boleslavi.

Zadruhé: že Baník možná opustí Nemanja Kuzmanovič (32), na kterého se pravidelně vyptávají nejen české kluby.

FC Baník Ostrava Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud