Jakub Dvořák
Premium
14. srpna 2021 • 10:51

Čivič o skluzu na Plavšiče i nevoli v Edenu: Někteří lidé na stadion nepatří

Vstoupit do diskuse
28
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako bývalý sparťan přijel do Edenu vzít domácím naději na postup do Ligy mistrů. A povedlo se mu to. I když poslední minuty odvety mezi Slavií a Ferencvárosem  prožíval Eldar Čivič v pořádných nervech. Po ostrém skluzu na Srdjana Plavšiče viděl druhou žlutou kartu a musel v 84. minutě do sprch. „Myslel jsem si, že to bylo čisté. Pak jsem viděl video a bylo to jinak. Moje chyba,“ uznal bosenský obránce v rozhovoru pro iSport Premium.



Pískalo se na něj. Slávističtí fanoušci na jeho rudou minulost nezapomněli. Když obdržel Eldar Čivič, obránce maďarského soupeře, první žlutou kartu za zdržování, vyslechl si od tribun v Edenu sprchu nadávek. Jakmile ostře zajel do Srdjana Plavšiče a byl vyloučen, narvaný stadion si jej pořádně vychutnal. Zranění svého kamaráda ze Sparty však bosenský reprezentant lituje. „Omluvil jsem se mu hned po zápase,“ tvrdil.

Celkem bouřlivý návrat do Prahy, že?
„Já s tím tak trochu počítal. Sice je to zápas jako každý jiný, protože už nejsem ve Spartě, ale Slavia pro mě stále symbolizuje rivala. Vždy jsem to tak vnímal. A teď jsem ji chtěl vyřadit, jako symbolické gesto pro fanoušky Sparty, aby měli radost“

Dokonce jste se zapletl do slovní přestřelky i s jedním ze stewardů. Cítil jste, že Eden vám sparťanskou minulost dává najevo?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
28

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud