Michal Kvasnica
21. srpna 2021 • 04:30

Posily, které musí přidat. Budínský, host ze Slavie i dva borci ze severu

Vstoupit do diskuse
1
  • Video se připravuje ...

    O trefách přestupového období ve FORTUNA:LIZE už je jasno. Kdo by měl ale přidat? Mezi listem deseti nevýrazných posil je hráč Slavie i plzeňský Jhon Mosquera. Nezadařilo se zatím ani Filipu Havelkovi, který se vyoutoval červenou kartou v duelu Liberce s Hradcem. Která další jména vyhlíží lepší výkony?

  • Jhon Mosquera (Liberec -> Plzeň)

    Kolumbijský levák střídá dobré momenty, jako třeba vítězný gól proti Slovácku, s horšími. Byť se s ním šibuje v sestavě, Viktoria potřebuje, aby po odchodu Adriela Ba Louy ustálil výkonnost.

  • Patrik Hellebrand (Slavia -> České Budějovice)

    Předminule už jen střídal, naposledy dokonce celý zápas proseděl na lavičce. Od hosta ze Slavie čeká Dynamo více, i proto klub doufá, že se povede dotáhnout příchod Michala Hlavatého z Plzně.

  • Jan Sedlák (Brno -> Olomouc)

    V předskakování soupeřů a vypichování míčů je výborný, tuto vlastnost bohužel pro Sigmu zakrývá spousta negativ. Zejména alibistická rozehrávka, ztráty balonů a nulová podpora ofenzivy.

  • Denis Laňka (Příbram -> Teplice)

    Teplice - Slavia: Laňka nakopl Plavšiče do slabin, dostal jen žlutou
    Video se připravuje ...

    Teplický odchovanec se po letech vrátil na Stínadla, ale posila vypadá jinak. V posledním kole už trenér Radim Kučera na pravém beku raději upřednostnil mladého Josefa Švandu. To něco značí.

  • Antonín Vaníček (Bohemians -> Jablonec)

    Změna prostředí měla účastníkovi EURO 2021 do 21 let pomoct nakopnout kariéru, ale technický křídelník se na severu Čech zatím trápí. Velká konkurence mu dovolila jen čtrnáct ligových minut.

  • Filip Havelka (Sparta -> Liberec)

    Hradec Králové - Liberec: Havelka šíleným šlapákem dojel Vlkanovu. Červená karta!
    Video patří k placenému obsahu iSportu
    Odemknout video

    Po třech letech v Českých Budějovicích ho Sparta poslala hostovat pod Ještěd, kde už to střední záložník taky zná. Jenže to není vidět. Tým netáhne, naopak ho proti Hradci potopil vyloučením.

  • Lukáš Budínský (Mladá Boleslav -> Baník)

    V základu hrál jen v Jablonci, a to jen díky tomu, že vypadli Jánoš i Tetour. Pak už své konkurenty v tréninku ani v závěrečných minutách v předchozích duelech ničím nepředčil. Bez pohybu to nejde.

  • Petr Buchta (Zlín -> Karviná)

    Karviná - Zlín: Domácí jdou do vedení, gól vstřelil hostům jejich bývalý hráč Buchta - 1:0!
    Video se připravuje ...

    Angažmá v Polsku mu nevyšlo, a když měl plno už i Zlín, vzal zkušený stoper zavděk Karvinou. Vedle něj se vystřídali Brazilec Santos a Francouz Dramé, ale zatím to celému mužstvu neladí.

  • Michal Škoda (Mladá Boleslav -> České Budějovice)

    Dynamo jej přivedlo jako hrot číslo jedna, nicméně plán zatím nevychází. Nejenže se mladší bratr produktivnějšího Milana ještě ani jednou netrefil, kvalita Nigerijce Basseye jej poslala na lavičku.

  • Ondřej Šašinka (Baník -> Slovácko)

    Zdravotní problémy v letní přípravě mu ztížily start ve staronovém klubu. To je fakt. Ale teď je třeba, aby máknul a byl pro Svědíkův výběr co nejrychleji ve formě. Útočník totiž zoufale chybí.

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud