Premium
17. září 2022 • 05:00

Vrba se vrací na místo činu. Chladný konec ve Spartě, uspěje s Baníkem?

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to tak dlouho, vlastně jen necelých čtrnáct měsíců, co před sparťanským kotlem vystřihl oslavný kotoul po postupu do základní skupiny Evropské ligy. Dnes se Pavel Vrba může těšit na podporu z druhé strany stadionu, na Letné se totiž objeví vůbec poprvé od začátku května. Právě návrat zkušeného kouče je největším tahákem dnešního hitu mezi Spartou a Baníkem.



Psal se 9. květen, pondělí dopoledne. Pavel Vrba byl oficiálně odvolán z funkce hlavního trenéra Sparty. Na Strahově vyřídil poslední náležitosti, zašel za hráči do kabiny, aby se rozloučil. A za letenskou kapitolou udělal tečku. Poklidně, ovšem v mimořádně chladné atmosféře.

„Že jsem vypadal unaveně? To jsem vypadal, protože už jsem z toho doopravdy unavený byl. Ale na druhou stranu, všechno je o výsledcích. Pokud je máte dobré, tak se usmíváte, jste spokojený. Pokud výsledky nejsou podle vašich představ a podle představ klubu, tak potom to trošku na vás padá,“ přiznal už s odstupem času.

Ano, Vrbovo působení v největším českém klubu nabralo během jara rychlý spád. Ještě před startem druhé poloviny minulé sezony se Spartou o rok prodlužoval smlouvu, pak to ale šlo ráz na ráz. Zhoršující se výkonnost mužstva, bodové ztráty, s tím spojená trenérova čím dál evidentnější

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud