26. října 2022 • 14:56

Liga očima fans: Potupa rezavé Sparty, Priske jako neználek. Hapal funguje

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Hitem ligového víkendu byla jednoznačně bitva pražských „S". A v ní se potvrdilo, že fanoušci Slavie prožívají opravdu šílený ročník. Po výhře 4:0 nad Letenskými byli po sérii špatných výkonů zase v euforii, Sparta se v Edenu zkrátka rozsypala jako čínský čaj. Navíc trenér Brian Priske se prý nezachoval správně a je to takový neználek. Zato Pavla Hapala si v Baníku pochvalují i přes prohru s „namistrovanou" Plzní, jejíž hráči si v týdnu letěli jako páni pro ostudu do Hlučína. A z čeho jsou zklamaní Bohemians? Přečtěte si tradiční Ligu očima fanoušků.

  • Slavia Praha

    Opravdu neskutečné… Praha je naše!

    Upřímně, tento fotbalový ročník je opravdu šílený! Slávista jeden týden smutní – a druhý je nadmíru spokojen. Ale to, co se stalo v nedělním derby, je opravdu neskutečné. Ano, přiznám se, že s větším strachem jsem na zápas již dlouho nešel. A pak jsem byl příjemně překvapen. Rezavá Sparta, rozsypaná jako čínský čaj, a hrdí bojovníci v červenobílém dresu. Výsledek 4:0 pro nás. Vládci Prahy! Potupa klubu z druhé strany řeky.

    Zbytek tohoto sloupku mohou být jen superlativy a výkřiky blaha, je to zasloužené. Skvělé výkony Jakuba Hromady, inženýra Jurečky i mnoha dalších. Byla to ovšem týmová hra, která ukázala cestu. Takto semknuté mužstvo jsem ještě v téhle sezoně na Slavii neviděl. Doufám, že to je konečně to povzbuzení, které zajistí výhry ve zbytku podzimní části Konferenční ligy a ukončení klopýtání v domácí soutěži. Nejraději bych rozebral sparťany, ale to mi zde nepřísluší. Takže děkuji za všechny slávisty našim hráčům a trenérům a vzhůru do dalších bojů!

    DAVID OCETNÍK
    44 let, AREA 114

    Trpišovského euforie po derby! Podívejte se, jakým skluzem oslavil výhru nad Spartou
    Video se připravuje ...

    SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

  • Sparta Praha

    Že jdeme správnou cestou? To je k smíchu

    Tak jsme se těšili na pěkný fotbalový večer, a výsledek? Sestava složená z hráčů zcela mimo formu (Wiesner), neúspěšní navrátilci ze zahraničí, jeden dokonce se žlutou páskou na ruce (Pavelka), s dalším talentem (Daněk), kterého se trenér již úspěšně pokouší zakopat do podprůměru, a nekopa Minčev. Sledovat připos… malé domů a zpětné přihrávky roztřesených hráčů proti sebevědomé a oslabené (!) Slavii bylo otřesné. Pokud se trenér nechá ukolébat pěti góly Pardubicím a šesti Domažlicím, chová se jako naprostý neználek. Stále na čtyři obránce, bez funkční zálohy, s hráči, kteří nejsou ochotni padat do střel – to je propadák, jak má být. Pokud pan Priske a jeho slovutný tým nechá trápit Vitíka až do konce utkání, není správný kouč. Pokud tvrdí, že kráčíme správnou cestou, i král komiků by se potrhal smíchy, a Bohnice by pro něj byly tou nejlepší konečnou stanicí. Největší náš problém jsou peníze. Je jich až příliš mnoho a někteří hráči by okamžitě, po trenérovi, měli svléknout rudý dres! Vedení by pak mělo přestat plkat o titulu…

    MILOŠ KOLÁŘ
    71 let, fotbalový důchodce

    INSIDER: Nevidím žádný vývoj, Sparta je pryč z boje o titul, říká Petržela. Jde to za Priskem
    Video se připravuje ...

    AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

  • Baník Ostrava

    I přes prohru se máme od čeho odrazit

    Zápas s Plzní byl pro mě velkou neznámou, protože jsme nevěděli, v jakém stavu Viktorka bude po vyřazení v poháru na hřišti třetiligového Hlučína. Mohli jsme tak na západ Čech jet uvolněnější a s cílem překvapit, k čemuž nemuselo být daleko. Po dlouhé době jsme na hřišti soupeře z top trojky předvedli nebojácný výkon a vytvořili si i nějaké šance. Příchodem Plavšiče a návratem Almásiho se nám kvalita kádru a hry o dost zvedla. Chybělo více štěstí a výsledek mohl být jiný. S celkovým výkonem a předvedenou hrou jsem ale spokojen a je od čeho se odrazit. Sráží nás však individuální chyby, které – zdá se mi – vesměs opakují stejní hráči. Co se týče statistik, v držení míče a celkovém počtu střel jsme byli lepší. Z toho ale bohužel body netečou. Je vidět, že trenér Hapal vnesl do kabiny klid, a co se týče herního projevu i jisté změny. Snad se mu bude dařit nadále…

    Čeká nás nepříjemná Boleslav, na kterou nám to moc nejde. Je třeba urvat jakýmkoli způsobem tři body, abychom se co nejdříve dostali do klidných vod tabulky.

    DAVID LIVEČ
    41 let, vedoucí prodeje

    SESTŘIH: Plzeň – Baník 3:1. Gól i zranění Klimenta, výhru pojistil Mosquera
    Video se připravuje ...

    FC Baník Ostrava Vše o klubu ZDE

  • Bohemians

    Kouzlo „mužů v černém“ vyprchalo

    Dáš tři góly venku, a stejně prohraješ. Kouzlo „mužů v černém“ je pryč. Na jednu stranu je to k naštvání, na druhou všichni víme, že to někdy přijít muselo. Je smutné, že zrovna na hřišti druhého nejzbytečnějšího klubu v lize, kam se na fotbal chodí dvakrát za rok, ale co už. Nevadí, fotbal to byl parádní a nutno říct, že na obě strany. Bohemka se v Boleslavi prezentovala tak, jak jsme ve venkovních zápasech zvyklí, vytvořila si řadu příležitostí a hráči se zaslouženě i po prohře dočkali velkého potlesku. Bohužel jsme si již museli také zvyknout, že většina inkasovaných branek jde středem obrany, což mi v herním systému trenéra Veselého stále nejde na rozum. Přiznám se, že bych si přál být u jeho milovaného videa, kdy tyto situace rozebírá, moc by mě to zajímalo. Stejně jako to, proč jsou zelenobílí asi jediný klub v lize, který proti sobě nechá nastoupit vlastního kmenového hráče na hostování. Mareček byl evidentně velmi motivovaný a své dvě branky náležitě oslavil. Ať hrají všichni (k čemuž bych se přikláněl), nebo nikdo. „Klokani“ bojují!

    VÍT LUKEŠ
    30 let, živnostník

    TOP góly 13. kola: Liberecký ťukes i Hromadova bomba
    Video se připravuje ...

    Bohemians Praha 1905 Vše o klubu ZDE

  • Viktoria Plzeň

    Staněk zase extratřída, štvou mě výpadky

    Jo, jo, ať jde v téhle sezoně o jakýkoli pohár, nejde nám to. Ani v tom domácím. Letíme si jako velcí páni do Hlučína letadlem, soupeř se sjíždí na zápas z práce na kole… A stejně je nám to prd platné, s týmem o dvě třídy níž vypadneme. Jestli to byla namistrovanost, podcenění anebo něco dalšího, to si musí do svědomí sáhnout někdo jiný. Mě to ale nijak nemrzí, tato soutěž mi přijde taková nijaká, dobrá spíš pro ty slabší. Nechme to být. V sobotu přijel Baník, sobota, 19. hodina, soupeř ze dna – a jede ho podpořit celý sektor. Klobouček dolů, to jsou prostě srdcaři. Ani na hřišti nijak slabší nebyli a Staněk musel opět ukázat svoji extratřídu. V poli jsme byli efektivnější, proto jsme vyhráli. Pouze mě se… ty naše výpadky. Prostě si vybereme slabší chvíli a děj se vůle boží. Škoda Klimenta, ten má prostě smůlu. Zraněných je dost, tak ať se ukážou hoši z lavičky. Máme jich tam dost. Na ligovou tabulku se kouká dobře. A Champions League, tam nějaké branky ještě dáme, body jsou bohužel asi moc vysoko. Čest královně Viktorce!

    KOVI
    54 let, koordinátor distribuce

    Podry: O nejšťastnějším muži nedělního večera na celém světě a plzeňské hovadině
    Video se připravuje ...

    Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud