Jan Vacek
Premium
14. února 2023 • 15:00

Duo Kuchta a Čvančara se začíná vyplácet: (konečně) na jedné vlně

Autor: Jan Vacek, inf
Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to společný rys severských trenérů. Mají svoji hlavu, trochu paličatou. Neradi uhýbají ze svého přesvědčení. Brian Priske není výjimkou. Napříč sezonou se všemožně snaží o zdánlivé nemožné, tedy sesynchronizovat v jedné sestavě Jana Kuchtu s Tomášem Čvančarou. A nedělní vítězný mač v Ďolíčku (6:2) naznačil, že by se to sparťanskému kouči skutečně mohlo povést. „Mám z nich velkou radost,“ mnul si ruce dánský odborník.



Není žádným tajemstvím, že nejsou nejlepší kamarádi na světě. Po skončení kariér si nejspíš nepostaví dvojdomek, ani nebudou jezdit na společné dovolené. Sparťanské vedení si přesto v létě vzalo do hlavy, že Jana Kuchtu s Tomášem Čvančarou posadí do jedné šatny a pokusí se z nich vymáčknout maximum ve prospěch týmu.

„Jsou to oba vynikající útočníci. Jsem přesvědčený o tom, že mohou na hřišti fungovat společně,“ zopakoval několikrát během podzimu Brian Priske.

To bylo v časech, kdy dánský kouč tvrdošíjně trval na herním schématu 4 – 4 – 2 s Kuchtou a Čvančarou na hrotu. Jenže to nefungovalo.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
7

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud