Štěpán Filípek
21. dubna 2023 • 04:50

Nic jsem neplatil a ta částka... Ujfaluši má z top hlášky svou značku a pomáhá

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
VŠECHNA VIDEA ZDE

A tuhle znáte? Znáte! „Nic jsem neplatil a ta částka absolutně nesouhlasí...“ – takhle zní jedna z nejslavnějších hlášek českého fotbalu všech dob a má pořádně pikantní nádech. Ze hřiště se dokonce rozšířila i do politických kuloárů nebo světa byznysu. Váže se k poněkud bujařejšímu večírku reprezentantů v hotelu Praha v roce 2007, kde se na pokoji 433 objevila dámská návštěva. Tehdejší vynikající stoper Tomáš Ujfaluši měl na recepci platit účet a od té doby to má na talíři i na triku. Teď už doslova: k peprné kapitole své bohaté kariéry přistoupil s nadhledem i kreativně a využívá ji také pro dobrou věc. „Jsem s tím spojený, prostě to ke mně patří. Nemám problém udělat si sám ze sebe legraci,“ říká ve speciálním videorozhovoru.



Pětačtyřicetiletý Ujfaluši skloubil pověstný citát se svou kolekcí UFA17, v níž nabízí speciální trička v barvách svých bývalých klubů: Sigmy Olomouc, HSV Hamburg, Fiorentiny, Atlétika Madrid či Galatasaraye Istanbul, ale i Staré Vsi, za niž nastupoval už jeho otec. Za nápadem stál jeho kamarád a spoluhráč z týmu Real Top Praha Jakub Štefek. V rozhovoru se Ujfaluši vrací i k životu po hráčské kariéře, kterou ukončil ve Spartě na konci roku 2013. Na čas pak na Letné zůstal v zázemí a italský trenér Andrea Stramaccioni o něho po svém nástupu stál jako o českou spojku. Ujfaluši vysvětluje, proč odmítl a pražský velkoklub opustil. Popisuje rovněž, z jakého důvodu měl už dávno jasno, že se nevydá na trenérskou dráhu, a jak nyní obráží stadiony s jinými úkoly.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud