Michal Kvasnica
9. ledna 2024 • 08:30

Elbel jde místo Boleslavi do Olomouce nahradit Zmrzlého: Kušej mě motivuje

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MALTY | Nepřekvapí, že ho chtěla i Mladá Boleslav. Ta do Prostějova kouká pravidelně a vyzobává zajímavé typy. Po vzoru Vasila Kušeje a Davida Juráska, vrstevníků z ročníku 2000, to ve středočeském klubu mohl rozbalit i Jakub Elbel, ale tentokrát zafungovala spolupráce Hanáků. Třiadvacetiletý levý obránce se přesouvá do nedaleké Olomouce, kde by měl výhledově nahradit Ondřeje Zmrzlého, výměnou za Jakuba Matouška. Jde o první vlaštovku „nové“ kooperace. Se Sigmou už vyrazil na Maltu. Ve výpravě nechybí ani asistent Milan Kerbr, o jehož odchodu do Slavie se jedná.



Upřímně, dřív by to neklaplo. Vztahy mezi Prostějovem a Olomoucí navzdory blízkosti měst nebyly růžové, nicméně mělo by se blýskat na lepší časy. Výměna beka Jakuba Elbela za křídelníka Jakuba Matouška, jenž strávil podzim na hostování v Pardubicích, je toho důkazem.

Ostatně (i) proto přišel na pozici sportovního ředitele druholigisty Jiří Balcárek. Aby nastavil funkční spolupráci s adresami, kde působil. Nejen se Sigmou, ale třeba i Baníkem.

Elbel je logickou volbou, urostlých leváků fakt není mnoho. Univerzál, který může kouči Václavu Jílkovi suplovat Ondřeje Zmrzlého hned na několika

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud