Michal Kvasnica
9. února 2024 • 09:38

Druhý Kušej a „odveta“ za Pojezného? Boleslav vyfoukla Baníku talent

Vstoupit do diskuse
9
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Několikaměsíční story je u konce, dvacetiletý talent Lukáš Fila z Jihlavy podle informací webu iSport.cz míří do Mladé Boleslavi, se kterou podepsal smlouvu s platností od 1. července 2024. Ačkoli se do poslední chvíle snažil čtvrtého nejproduktivnějšího hráče FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY intenzivně získat Baník Ostrava, možná z důvodu komplikujícího se návratu Ewertona, šikovný křídelník se rozhodl pro středočeský klub. Jde o velmi podobnou záležitost jako před rokem s Vasilem Kušejem.



Už je jasno: Lukáš Fila posílí Mladou Boleslav. Nejpozději od léta coby volný hráč, protože mu ve Vysočině končí 30. června 2024 kontrakt, ale variantou je i to, že se ještě oba kluby dohodnou na finanční kompenzaci a reprezentant do 20 let rozšíří kádr kouče Davida Holoubka už nyní v zimě.

Sport Magazín +PLUS k jarní fázi: 76 stran, soupisky, boj o titul, Priske a Kušej. Objednávejte na iKiosek.cz ZDE>>>

Podle informací iSport.cz autor sedmi podzimních druholigových gólů a dvou asistencí podepsal v předchozích dnech smlouvu na nové adrese, ačkoli byl do poslední chvíle ve hře také Baník.

Že se na Bazalech ještě dívají po zkvalitnění mužstva, bylo ostatně znát i ze čtvrtečního rozhovoru s Pavlem Hapalem na oficiálních stránkách. Nejvíce stále rezonuje téma Ewerton, ale Brazilec je ve Slavii. A protože jarní start

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
9

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud