12. března 2011 • 14:42

Béčko Sparty remizovalo 1:1 se Sezimovým Ústím

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté sparťanské rezervy nevyhráli ani ve svém druhém jarním vystoupení v druhé lize. Doma jen remizovali 1:1 se Sezimovým Ústím a přišli tak o čtyřzápasovou vítěznou sérii z domácího prostředí. Hosté naopak posedmé za sebou neprohráli a stále zůstávají jen bod za Spartou.



Sparta Praha B - Sezimovo Ústí 1:1 (1:0)
Branky: 14. Polom - 60. Jasanský. Rozhodčí: Mikel - Slavík, Jiřík. ŽK: Krob - Vukadinovič.

Sparta do základní sestavy nasadila Luboše Huška, pro kterého to bylo první soutěžní utkání po více než roční pauze způsobené zdravotními problémy. A už po čtvrthodině mohl se spoluhráči slavit gól Poloma, který se prosadil hlavičkou z malého vápna po centru Kroba.

Oba týmy se poté předháněly v zahazování šancí, především sparťané v nadějných pozicích netrefovali bránu. A doplatili na to po hodině hry, kdy na vysoký centr nedoskočil Hašek a volný Jasanský křížnou střelou k tyči srovnal skóre.

Třinec - Varnsdorf 2:1 (0:1)
Branky: 52. Hanus, 84. Onochukwu - 4. Chod. Rozhodčí: Nenadál - Večeřa, Dobrovolný. ŽK: Siegl - Kotiš, Hozda. Diváci: 1112.

Fotbalisté Třince vyhráli v druhé lize i druhý jarní zápas. Po výhře v Hlučíně dnes vybojovali v 17. kole další tři body proti Varnsdorfu, který porazili 2:1.

Vítězství Třince se však nerodilo lehce. Od čtvrté minuty po gólu Choda prohrávali a do vyrovnávací branky, kterou v 52. minutě po rohu Siegla vstřelil Hanus, si s pozorně bránícím soupeřem poradit neodkázali.

Naopak Severočeši měli v 80. minutě blízko k tomu dostat se do vedení, ale Chod tentokrát na domácího brankáře nevyzrál. O dvě minuty později Onuchukwu po přihrávce Onianga zajistil domácím vítězství a posun na průběžné třetí místo tabulky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud