18. listopadu 2013 • 15:35

VIDEO: Provokatéra z Budějovic na Žižkově zkopali a hodili z tribuny!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Těžko říct, co se těm dvěma českobudějovickým chuligánům v kuklách honilo v hlavě, když v 63. minutě druholigového zápasu na Žižkově vtrhli na hřiště. Jeden z narušitelů skončil ve spárech domácího kotle a mohl být rád, že vyvázl bez vážnější úhony na zdraví...



Hostující fotbalisté v tu chvíli prohrávali gólem z penalty 0:1 a ty dva nenapadlo v nedělním utkání nic lepšího, než se jít promenádovat po hřišti se světlicí v ruce. Když se po nějaké době podařilo sehnat aspoň pár pořadatelů, rozhodli se oba výtečníci uniknout zpět na tribunu.

VIDEO | Podívejte se na celou situaci z pohledu fanoušků Žižkova

Jenže jednoho z nich si odchytli domácí fanoušci, a dali mu co proto. Na zemi do něho kopali a nakonec ho chtěli ze zvýšené žižkovské tribuny poslat zpět na trávník.

V tom se ovšem přiblížili už i budějovičtí fotbalisté a jeden z nich se na mstitele obořil: "Co děláš ty kriple, vole!"

Jeden ze dvou narušitelů dostal v domácím kotli co protoFoto Repro YouTube.com/supporters.com

To samozřejmě vyvolalo mezi domácími další vlnu nevole a na svůj záměr hodit výtržníka dolů na zapomněli. Tohoto "úkolu" se po chvíli ale ujal rozhodnější člen kotle a mladík letěl přes plot po hlavě na trávník z výšky dobrých dvou metrů.

To zase namíchlo kapitána Dynama Romana Lengyela, který si to s příznivci Viktorky jal vysvětlovat pořádně zblízka, když si vyskočil na reklamní panel. Situace se nakonec ale přeci jen uklidnila a oba chuligáni skončili v rukou policistů.

Budějovický kapitán Lengyel řeší situaci s fanoušky
Budějovický kapitán Lengyel řeší situaci s fanoušky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud