12. srpna 2017 • 12:33

Nováček ligy válí! Olympia obrala v pražském derby Žižkov

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nováček Fotbalové národní ligy Olympia Praha bodoval i ve třetím kole druhé nejvyšší soutěže. Po výhře nad Pardubicemi a remíze s Táborskem dnes doma na Strahově uhrál remízu 2:2 také s Viktorií Žižkov.



Olympia mohla pomýšlet i na tři body, protože nad Žižkovem dvakrát vedla, ale Viktoria měla vždy odpověď. Skóre otevřel v 8. minutě Hejný, který z deseti metrů usměrnil do branky Vopatovu přihrávku. Brzy ale srovnal Musa. Domácí si pak vytvořili velký tlak, který těsně před poločasem zužitkoval v gól po rohovém kopu Žežulka.

Jenže v 60. minutě obrana Olympie zcela zapomněla na Bazala, který se ocitl sám před brankářem a lobem srovnal. A krátce na to mohl dokonat obrat, tentokráte však Bazal lobem trefil jen břevno a při další šanci neprostřelil brankáře. Domácí pak dohrávali o deseti bez vyloučeného Maršálka, přesto mohli výhru strhnout na svou stranu, jenže řecký útočník Katidis ve dvou šancích selhal.

3. kolo Fotbalové národní ligy:

Olympia Praha - Viktoria Žižkov 2:2 (2:1)
Branky: 8. Hejný, 42. Žežulka - 16. Musa, 60. Bazal. Rozhodčí: Machálek - Batík, Dohnálek. ŽK: Maršálek, Žežulka - Kodeš. ČK: 83. Maršálek. Diváci: 820.

Olympia Praha: Frydrych - Maršálek, Opluštil, Žežulka, Vopat (68. Dordevič) - Liener, Verner (78. Duben), Ruml, Frizoni - Hejný (84. Bareš), Katidis. Trenér: Sazima.

Žižkov: Hrubeš - Šandera, Švejdík, Toml, Hašek - Stratil (46. Pavlata), Kodeš, Podrazký - Bazal, Volek (60. Engelmann) - Musa. Trenér: Vavruška.

 


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud