Michal Koštuřík
Premium
8. srpna 2023 • 17:50

Brno strádá, Klusáček pod tlakem. Psotka: Klidné to není. Co s Allim?

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle má vypadat suverén druhé ligy a favorit na postup? Prr, Zbrojovka rozjela sezonu bídně. Herně i výsledkově. O pohodičce na Srbské nemůže být řeč. Čtyři zápasy, čtyři body a třinácté místo v tabulce. Hned v rozjezdu sezony se dostalo Brno v čele s koučem Luďkem Klusáčkem pod tlak. „Klidné období to rozhodně není,“ připouští sportovní manažer Zdeněk Psotka pro iSport.cz.



Žádná ladná jízda. Spíš kodrcání, nárazy do překážek, ztráty směru. Zbrojovka po sestupu sice našla nové majitele, ale dál hledá svoji herní tvář. V žádném ze čtyř utkání neukázala, že je víc než ostatní účastníci druhé ligy. Trápí se sama se sebou a soupeři na ni získávají náskok.

Anketa

Postoupí Brno hned zpátky do první ligy?

ANO
NE

Vlašim 1:1, Olomouc B 2:1, Dukla 0:2, Táborsko 1:2. Velmi nepřesvědčivý start hlavního adepta na první místo. A co je ještě horší, výkony jsou slabší než výsledky. Třeba triumf na hřišti rezervy Sigmy byl vyloženě šťastný. I doma s Vlašimí honila Zbrojovka bod na poslední chvíli. Mužstvo je po rozsáhlých změnách surové, bez identity. „Musím říct, že jsme v podstatných částech utkání nedominovali. Měli bychom se dostávat do více šancí, tlačit se do koncovky,“ znepokojuje Psotku.  

Je zjevné, že dojde k dalším personálním rošádám. „Pořád je to v procesu, pracujeme na tom. Ukázalo se, že

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud