25. září 2019 • 15:10

Lavický proti Slavii? Hráči Vyšehradu o seriálovou „posilu“ nestojí

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdekdo by se těšil na zápas se Slavií, jenže ve Slavoji Vyšehrad se to prý spíš hádá. Před zápasem třetího kola MOL Cupu totiž klubem silně hýbe postava Julia Lavického, kterou ztvárňuje Jakub Štáfek ve známém seriálu. Ten má dnes na pár minut nastoupit, což se údajně snaží prosadit i majitel Slavoje Jaroslav Klíma. Jenže silně proti má být kompletní áčko – hráči, trenéři, podpůrný tým... Štáfek nicméně figuruje v zápisu o utkání na střídačce Vyšehradu. Zda opravdu nastoupí, je otázka.



Po úspěšném seriálu Vyšehrad má herec Jakub Štáfek a spol. prý vymyšlené pokračování, má se točit film o talentovaném, ale vysloveně zhýralém fotbalistovi Juliovi Lavickém. A k tomu má, pro někoho dobře, pro někoho špatně, posloužit i pohárový duel Vyšehradu se Slavií.

Do něho prý Štáfek alias Lavický na posledních pár minut naskočí a vzniknou tak autentické záběry pro chystaný snímek. Jenže zatímco předseda klubu Jaroslav Klíma prý takovou invenci vítá i proto, že by ze spolupráce s Lavickým mohl něco vytěžit i samotný klub, zástupci prvního týmu se – jemně řečeno – dvakrát netváří.

Kabina takovému nápadu nakloněná není, proti jsou hráči, třeba už proto, že jeden fotbalista ze současného kádru Slavoje přijde o pár minut proti Slavii kvůli Lavického epizodě. S Klímou má navíc jít do křížku i trenérský štáb.

Možná, že se ve svém závěru třetí kolo MOL Cupu hrané na Viktorii Žižkov zvrhne přesně podle stylu rozšafné a spratkovité postavy z populárního seriálu...

Góly

Domácí: 16. Škoda, 21. Van Buren, 29. Škoda, 40. Škoda, 43. Škoda, 54. Frydrych, 59. Zelený, 87. Aguiar

Hosté:

Sestavy

Domácí: Markovič – Holeš, Frydrych, Hromada (70. Aguiar), Kosek – Hora, Ševčík, Zelený, Provod (61. Tecl) – Van Buren, Škoda (61. Hilál)

Hosté: Dočekal – Pardubský, Mareš (66. Žežulka), Drozda, Jablonský (60. Laňka) – Rataj, Brejcha, Drobílek, Alexandr, Vejvar – Mashike (83. Štáfek)

Karty

Hosté: Vejvar (č), Alexandr

Rozhodčí

Klíma – Hájek, Dobrovolný

Stadion

Viktoria Žižkov, Praha 3

Návštěva

2543 diváků

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud