21. února 2013 • 23:33

Zlý sen Sparty - Eden! Zničil gólem pohárový sen Pražanů

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od Rafaela Beníteze to byl pořádný hazard, když v základní sestavě Chelsea v odvetě 2. kola Evropské ligy proti Spartě opomenul záložníka Hazarda. Nakonec ho ale vytáhl jako eso a hráč se mu za to odvděčil. Místo na hřišti mu uvolnil kat z Letné Oscar. Sparťany může bolet i to, že trefa Chelsea přišla v nastavení, už na ni nemohli reagovat. Ironií osudu je i to, že křestní jméno muže, který Spartu vyhnal z pohárové Evropy je Eden, tedy místo, kde v Praze sídlí její městský rival Slavia.



Když v 68. minutě opouštěl hřiště Oscar, možná si někteří z letenských fanoušků oddechli, že jde z trávníku hráč, který skóroval v prvním duelu.

Jenže jeho náhradník, to je pořádný bombarďák. A potvrdil to i v duelu proti Spartě. Když už běžel nastavený čas utkání a v hlavách fanoušků už běžely myšlenky na prodloužení, přišel MAT.

VIDEO: Podívejte se na gól Hazarda, který rozhodl o postupu Chelsea

 

Na svědomí ho měl právě Hazard. Prosmýkl se po levém křídle do pokutového území přes Zápotočného a pak práskl do míče.

Jeho dělovka prosvištěla nad do té doby fantastickým Vaclíkem a rozvlnila síť za jeho zády. V tu chvíli zhasla sparťanská naděje. Pražané stihli už jen rozehrát a byl konec. Zápasu i jejich účinkování v pohárové Evropě.

Chelsea se na postup pořádně nadřela
Chelsea se na postup pořádně nadřela

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud