21. února 2018 • 21:00

Kuřárna pro kouče! Lipsko upravilo kabinu, za zlozvyk zaplatí Italové

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není tajemstvím, že trenér fotbalistů Neapole Maurizio Sarri (59) patří mezi vášnivé kuřáky. Cigaretám například holduje i během tréninků svého týmu. V odvetě prvního kola vyřazovací části Evropské ligy na hřišti Lipska se mu však dostane nečekaného luxusu: kouřit bude moci i v kabině. Domácí totiž kvůli Sarrimu postavili provizorní tři metry širokou a více než tři metry vysokou zeď, která odděluje prostor určený kouči Neapole od zbytku místnosti.



Ambiciózní tým Lipska si z úvodního zápasu odvezl z Neapole po skvělém obratu více než nadějnou výhru 3:1. Klub si tak může dovolit vyhovět přání italského klubu, který by dočasnou proměnu kabiny měl financovat.

Přestože možnost kouřit přímo během zápasu je pro hostujícího kouče stále zapovězená, alespoň bude moci využít prostoru vzniklého oddělením zázemí pro masáže od zbytku kabiny. V místnosti byl zároveň vypnut kouřový alarm.

Že bez cigaret nemůže být? Sarriho velkou zálibu v kouření potvrdil i kapitán Neapole Marek Hamšík. "Trenér je opravdu náruživý kuřák, je to až neuvěřitelné. Nikdy jsem neviděl někoho, kdo by toho vykouřil tolik jako on."

Těžko však odhadnout, zda taková opatření Sarrimu pomohou vymyslet taktiku, která dovede vedoucí celek italské ligy k postupu. K tomu bude Neapol potřebovat vstřelit minimálně tři branky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud