24. září 2020 • 07:53

Experti se shodují: Plzeň i Liberec budou slavit, budou padat góly

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle vypadá na příjemný den pro český fotbal. Experti i fanoušci se shodnou, že v boji o základní skupinu Evropské ligy půjdou dál oba české týmy – Plzeň i Liberec. „Plzni věří v duelu proti Sønderjyske 98 procent tipérů, na její výhru se sází v kurzu 1,46:1. Liberec, který hraje v Rumunsku proti FCSB je ještě větším favoritem. Soupeř Slovanu dává těžko dohromady tým, kde řádí Covid-19, proto se čeká, že Liberec zvítězí. Kurz na jeho výhru je nakonec jen 1,3:1,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Plzeň sice neuspěla v boji o Ligu mistrů, ale druhou evropskou pohárovou soutěž si nechce nechat ujít. A tak se čeká, že si doma se Sønderjyske poradí. „Na to, že zápas nebude mít po devadesáti minutách vítěze, sází jen jedno procento tipérů (4,65:1). A stejně početná je i skupina těch, co věří v senzační výhru hostů (7,14:1),“ prozrazuje Světlíková. „Spíš se lidné shodnou s našimi bookies a dávají na tikety výhru Plzně v hamdicapu -1 v kurzu 1,74:1, přesvědčení jsou i o tom, že padne více než 1,5 gólu. To lze vsadit v kurzu 1,22:1,“ dodává.

FCSB se všemožně snaží duel s Libercem odložit. Pandemie koronaviru způsobila, že jeho kádr je v troskách. Podle všeho se ale ve čtvrtek večer bude v Rumunsku hrát a fanoušci i bookmakeři Chance se shodnou na tom, že Severočeši přivezou domů úspěšný výsledek. „Na Liberec se sází v kurzu 1,3:1, všechno ostatní by bylo velkým překvapením,“ shrnuje jednoduše rozložení sil Světlíková s tím, že týmu trenéra Pavla Hoftycha věří 83 procent tipérů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud