28. října 2020 • 20:43

Tajný trumf? Rosický se Spartou na hřišti, bavil hráče na San Siru

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MILÁNA | Už je to nějaký pátek, co známá značka TR10 pověsila kopačky na hřebík. Jenže nikdy neříkej nikdy. I Petr Čech se nechal v Chelsea přemluvit a objevil se na její soupisce. Co jeho někdejší parťák z Arsenalu a reprezentace Tomáš Rosický? Zatím došlo jen na mírné "oťukávání" před šlágrem s AC Milán, kde ho zvěčnil fotograf Sportu.



Na ruzyňském letišti rozmlouval s hráči v obleku a elegantním svetru. O pár hodin později už Tomáš Rosický oblékl tepláky, péřovku, tenisky a… A kopal do míče na San Siru!

Chvíli pozoroval dění na milánském pažitu z povzdálí. Následné se vydal probrat taktické postřehy za hlavním koučem Václavem Kotalem. Rozmlouvali. Vymýšleli, jak místní hochy zaskočit.

A pak už to nevydržel. Odhodil roušku, míč mu od brankařů přistál u nohy, a Malý Mozart ukázal Hložkovi a spol., jak by si to od nich ve čtvrtek představoval.

Sparťané jen žasli. Někteří aby se snad báli i o fleka. Ba ne! Sportovní ředitel Letenských žertovným prologem dal jasně najevo, že tato etapa už je pro něj definitivní pasé.

Ve čtvrtek večer usedne na tribunu opět v padnoucím obleku. A kdo ví, třeba bude se svým protějškem, jistým Paolem Maldinim, klábosit, na kolik euro by ten šikovný mladík v rudém s číslem 20 na zádech slavné "rossoneri" mohl vyjít.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Kde jsou Stramaccioniho sparťané? Ristič ve Francii, Čivič až na Camp Nou
Video se připravuje ...

Kauza Hašek: Porovnání fotbalových vzbouřenců u nás a v zahraničí
Video se připravuje ...

Haškova zástupkyně Haindlová: Martin je odvážný, zaslouží si mezinárodní tribunál
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
10

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud