19. září 2012 • 09:55

Mourinho v extázi. Při oslavě klouzal v obleku jako Ronaldo

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Uvadající Real povstal. Madridský gigant ukázal konečně svou sílu, když ve strhujícím utkání Ligy mistrů dokončil obrat s Manchesterem City. Obrovskou radost měl po vítězství 3:2 i trenér José Mourinho, který se po špatném vstupu do sezony ocitl pod obrovským tlakem. Rozhodující trefu Ronalda slavil téměř stejným skluzem po trávníku jako portugalský hrdina večera.



Real v prvním zápase "skupiny smrti" proti City předvedl výtečné představení. S anglickým šampionem dvakrát prohrával, přesto se nepoložil. Vítěznou branku na 3:2 vstřelil hrdina večera Cristiano Ronaldo, jenž pečetil skvělý výkon hodný jednoho z nejlepších fotbalistů planety.

"Byl to bláznivý zápas. Zaslouženě jsme vyhráli, vždyť jsme dokázali dát tři branky anglickému mistrovi. Tohle vítězství chutná mnohem lépe, když jsme se na něj tak nadřeli," nechal se slyšet sedmadvacetiletý hráč, o kterém se mluvilo v souvislosti s možným odchodem z Realu.

Zasloužený triumf v dramatickém večeru si moc užíval i José Mourinho. Portugalský kouč na lavičce Realu zažívá jeden z nejslabších začátků sezony, po poslední prohře v Seville (0:1) hodně nahlas kritizoval uvadající soubor hvězd.

Jenže výtečný výkon proti City může všechno změnit. Když Ronaldo v 90. minutě vstřelil gól na 3:2, Mourinho už nešel zastavit. Vylétl z lavičky, skočil na kolena a v obrovské euforii klouzal po mokrém trávníku. Hodně podobně jako samotný střelec a hrdina večera. Vůbec mu nevadilo, že si poničí drahý oblek.

Trenér Realu José Mouirnho slavil branku Cristiana Ronalda do sítě Manchesteru City podobným stylem jako samotný střelec Trenér Realu José Mouirnho slavil branku Cristiana Ronalda do sítě Manchesteru City podobným stylem jako samotný střelecFoto Koláž iSport.cz

VIDEO: Takhle slavil José Mourinho gól Ronalda

VIDEO: Sestřih utkání Real Madrid - Manchester City



"Je to skvělé vítězství, DNA mého týmu je zase zpátky. Mourinho může prohrávat zápasy. Pokud bychom dnes prohráli, stejně bych byl na mužstvo pyšný. Ale nemůžeme prohrávat stylem jako s Getafe nebo Sevillou," ocenil zlepšený přístup svých svěřenců.

"Věřím, že tohle vítězství nám pomůže i ke zlepšení ve španělské lize. V Lize mistrů jsme začali skvěle, chceme na to navázat i v domácí soutěži," přidal se Ronaldo.

Bodový zisk musí "bílý balet" potvrdit už v neděli, kdy na svém hřišti přivítá Real Vallecano. Ve španělské lize si totiž další zaváhání těžko může dovolit, na vedoucí Barcelonu ztrácí po čtyřech kolech už osm bodů.

Góóól!!! Mourinho slavil trefu Ronalda v eufirickém skluzu po trávníku
Góóól!!! Mourinho slavil trefu Ronalda v eufirickém skluzu po trávníku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud