5. dubna 2014 • 10:46

Rána pro United! Rooney možná nestihne odvetu s Bayernem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Manchesteru United se možná budou muset v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov obejít bez Wayna Rooneyho. Osmadvacetiletý útočník si poranil palec a zmešká minimálně dnešní zápas s Newcastlem v Premier League.



Rooney se zranil v prvním utkání s Bayernem, ve kterém United na Old Trafford remizovali 1:1. "Ke konci zápasu už bylo vidět, že kulhá. Ve středu se rozhodne na poslední chvíli, protože zranění palce jsou vždycky nepříjemná," citovala agentura Reuters trenéra Manchesteru Davida Moyese.

Pro něj je Rooneyho zranění další komplikací v nepovedené sezoně. V anglické lize jsou United až sedmí a navíc jim ještě minimálně čtyři týdny bude kvůli potížím s kolenem chybět nejlepší střelec Robin van Persie. "Moc toho nezmůžeme. Rooneyho necháme přes víkend odpočinout a uvidíme, jak bude vypadat ve středu. Zranění palce jsou hodně ošidná, protože tam může být vlasová zlomenina," uvedl Moyes.

Zklamaný Bastian Schweinsteiger. Byl vyloučen a v domácí odvetě si proti United nezahraje
Zklamaný Bastian Schweinsteiger. Byl vyloučen a v domácí odvetě si proti United nezahraje

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud