9. listopadu 2017 • 19:20

Ženská minela století! Tři hráčky šly samy na bránu Barcelony, gól nedaly

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako na zlatém podnose nabídla brankářka ženského týmu Barcelony v utkání Ligy mistryň svým soupeřkám gól. Za stavu 3:0 nezvládla doběhnout k míči a odkopnout ho do bezpečí, čímž svým soupeřkám naservírovala gól přímo pod nos. Hned tři hráčky FK Gintry Universitetas šly samy na bránu, těsně před ní se však srazily a nabídnutou šanci trestuhodně zahodily. 



Ne vždy se na fotbalisty usměje štěstí. Hráčky litevského celku v prvním vyřazovacím kole Ligy mistryň porazily Curych, v osmifinále však nastoupily proti silné Barceloně. Outsiderky od 57. minuty prohrávaly 0:3, před domácím publikem ovšem mohly zazářit a zkazit brankářce španělského týmu čisté konto.

V 67. minutě mohly využít její minely, když netrefila při odkopu míč. Hned tři se řítily na barcelonskou bránu, která zela prázdnotou. Jenže co čert nechtěl. Jedna z hráček těsně před bránou ustoupila, aby si vzájemně nepřekážely, zbylé dvě se však nedomluvily zrovna nejlépe a srazily se. Obránkyně Barcelony tak zvládly v klidu uklidit míč do bezpečí.

Katalánský celek nakonec vyhrál vysoko 6:0 a hráčky oslavily svou historicky nejvyšší výhru v Evropě. Od postupu do čtvrtfinále jsou už jen krůček, odvetu odehrají doma za týden.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud