Jonáš Bartoš
6. listopadu 2018 • 20:29

Sebevědomý Real! Hvězdy se smály při bagu, hráče obdivoval i Šádkův syn

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle obrázek v Doosan Areně jen tak neuvidíte. Na ploše plzeňského stadionu si krátce po sedmé hodině večer kopaly ty největší hvězdy světového fotbalu. Sergio Ramos, Luka Modrič, Toni Kroos, Gareth Bale a další se krátce protáhli po náročném dnu, aby splnili úkol a ve středu večer zadupali západočeský celek do země. Tváře šampionů Ligy mistrů během tiskové konference i následného tréninku se zájmem sledoval také Ondřej Šádek, syn generálního ředitele klubu a útočník plzeňské Viktorie do 12 let. 



Liga mistrů na O2 TV Sport
Výhradně stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechna utkání. Divák si díky multidimenzi může zvolit, jaký duel chce živě sledovat. Předzápasový středeční program začne na O2 TV Fotbal již v 18.30, kdy se studio bude věnovat dvěma zápasům hraným od 18.55 hodin. Ve 20.20 bude pokračovat paralelně s podvečerními duely studio ke zbývajícím šesti utkáním. Moderátor Michal Hrdlička přivítá jako hosty Františka Straku a Marka Jankulovského, vítěze Ligy mistrů z roku 2007. Druhé speciální stanoviště bude na stadionu Viktorie Plzeň ve Štruncových sadech. Zde bude moderátor Petr Svěcený rozebírat aktuální dění s Pavlem Horváthem, přímo z hrací plochy se pak přihlásí reportér David Sobišek. Samotné utkání Plzně s Realem Madrid komentuje zkušená dvojice Milan Štěrba a Jan Homolka. Po skončení zápasů následují tradičně sestřihy ze všech stadionů a ohlasy v hlavním studiu.

Real za sebou nemá jednoduché období. Po sérii mizerných výsledků, které vyvrcholily debaklem 1:5 v El Clásiku s Barcelonou, vyměnil trenéra a chce nastartovat uvadlý celek. „Nějaké věci už jsme udělali, snažíme se o to dál. Postupně získáváme sebevědomí, doufáme, že v Plzni vyhrajeme a najedeme na vítěznou vlnu,“ pověděl na tiskové konferenci Santiago Solari, dočasný kouč po odvolaném Julenu Lopeteguim.

42letý Argentinec přišel v dobrém rozmaru. Na televizní kamery rozdával úsměvy, ani stopa po tom, pod jakým tlakem se celý tým nachází. Real pod novým trenérem sice dvakrát vyhrál a uhrál „povinné“ zápasy, nicméně v Plzni znovu potřebuje uspět.

„Solari je momentálně náš trenér, jsme s ním velmi spokojení. Naším úkolem je hrát tak, jak nám říká, ostatní ukáže čas,“ podpořil nového šéfa střídačky obránce Nacho. Také osmadvacetiletý bek zmiňoval především důležitost nabrání ztraceného sebevědomí, které mužstvo nejvíc potřebuje.

Real se jako velký favorit trápil proti Plzni doma před čtrnácti dny, kdy v závěru horko těžko ubránil náskok 2:1.„Minulý zápas jsme měli těžké momenty, kdy jsme opravdu museli zabojovat o vítězství, bylo to náročné jako v jakémkoliv jiném zápase Ligy mistrů. Pokud bych měl vybrat jednoho hráče, který mě zaujal, řeknu zraněného Krmenčíka,“ pochválil Nacho nejlepšího střelce Viktorie, který ale až do konce sezony nebude kvůli zraněnému kolenu k dispozici.

Okolo sedmé hodiny večer už hvězdný kolektiv „bílého baletu“ vyběhl vyzkoušet hřiště Doosan Areny. Těžko říct, kdy si hráči jako Modrič, Ramos, Bale, Isco a další superstar zahrají na plzeňském stadionu znovu…

Trénink hvězd z Madridu si nenechal ujít ani syn plzeňského bosse Adolfa Šádka
Trénink hvězd z Madridu si nenechal ujít ani syn plzeňského bosse Adolfa Šádka

 Výjimečnou událost pro plzeňský klub sledoval spolu s novináři i syn Adolfa Šádka, generálního ředitele klubu. Desetiletý Ondřej hraje útočníka za žákovský celek do 12 let, hvězdy Realu běžně obdivuje jen v televizi. Teď se zájmem hltal jak tiskovou konferenci s obráncem Nachem, tak následný trénink všech borců slavného klubu.

Ti přijeli do Plzně evidentně v dobrém rozmaru. Na krizi v jejich tvářích ani památky, všichni vstoupili na plzeňský stadion dobře naladění. V úvodní čtvrthodině, která byla zpřístupněna novinářům, se krátce rozběhali a pak se ve dvou partách zahřáli bagem.

Už při jednoduché fotbalové činnosti byla vidět obrovská kvalita jednotlivých členů kádru.

Balon létal od fotbalových multimilionářů velmi rychle z kopačky na kopačku, prakticky pokaždé přesně. Stadionem se často nesl veselý hlahol zkušených borců. Jedno bylo jasné – i přes výměnu trenéra a krizový start sezony si Real věří a chce to ve středu večer předvést i v zápase.

Krmenčíka znají i v Madridu: Na San Bernabeu mě zaujal, hlásí Nacho
Video se připravuje ...

Real vyzkoušel plzeňský trávník. Trénink sledoval i Šádkův syn
Video se připravuje ...

Vrba si chce se Solarim vyměnit košili. Byla by to novinka, přemítal kouč
Video se připravuje ...

Hrošovský: Možná kdybych dal na Realu dva góly, tak si mě bude všímat
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud