21. října 2019 • 15:46

Vítěz soutěže s iSportem a Pepsi o lístky na Barcelonu: I z komentáře může vzejít skvělá věc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Deník Sport a Pepsi přichystali společně jedinečný zážitek jednomu fotbalovému fanouškovi. Jediný komentář stačil na to, aby si Matěj Schimmer mohl v redakci Sportu vyzvednout velký karton Pepsi a dvě vstupenky na zápas Slavie proti Barceloně v Lize mistrů.



Soutěž probíhala na Facebooku a Instagramu deníku Sport, kde soutěžící tipovali výsledek zápasu Slavie s Příbramí. Správné skóre 3:1 si tiplo několik lidí, los nakonec přisoudil lístky a karton Pepsi Matějovi.

"Když jsem psal komentář pod příspěvek, byl to úplný výstřel do prázdna, myslel jsem si, že je téměř nemožné takovou soutěž vyhrát. Ale nějakým zázrakem se to povedlo," sdělil šťastný výherce. "Je to úplně úžasně, že i z tak malé věci, jako je jeden komentář, může vzejít něco tak skvělého. Děkuji iSportu a Pepsi za toto všechno," dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud