28. července 2021 • 09:46

Sparta bude slavit postup, kouč Vrba předkola prostě umí, míní experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ovládne Letnou ve středu večer radost z postupu fotbalové Sparty do třetího předkola Ligy mistrů? Podle předzápasových prognóz by to v odvetě proti Rapidu Vídeň mělo klapnout. Pražané sice prohráli 1:2 první duel v Rakousku, ale  odvetě to bude jiné představení. A co by mohlo Spartu uklidňovat je také fakt, že má na lavičce zkušeného stratéga Pavla Vrbu a o něm je známo, že zkrátka předkola "umí."



Drtivá většina fanoušků věří ve výhru Sparty, potvrzuje to také Markéta Světlíková, tisková mluvčí společnosti Chance. "Pětadevadesát procent sázek jde na domácí v kurzu 1,90, dvě procenta cílí na remízu (3,94) a zbylá tři procenta na Rapid," konstatuje Světlíková s tím, že se hodně sází i na postup Sparty v kurzu 2,45. "Vsadilo si na něj šestkrát víc sázejících než na postup Rapidu. Sází se i na to, že uvidíme alespoň tři branky (1,64)," dodává.

V odvetě by Sparta měla být na koni, Rapid venku nebude tak silný jako na svém stadionu. Hrát roli bude i sám kouč Vrba, jeho zkušenosti by měly přetáhnout vítězství na stranu letenských fotbalistů. "Ale kurz 1,9 není žádná tutovka, výkony Sparty z poslední doby nejsou úplně přesvědčivé. Účast v základní skupině Evropské ligy je na dosah, ale ještě ji Vrba v hrsti nemá," brzdí optimismus Světlíková. Jak zápas dopadne, to bude jasné ve středu večer.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud