30. března 2010 • 11:39

Trousil má zlomené žebro, tři týdny si nezahraje

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům Brna bude zhruba tři týdny chybět kapitán Jan Trousil, který má zlomené žebro. Třiatřicetiletý obránce se zranil před týdnem v ligovém utkání s Kladnem, které Brno porazilo 3:0.



"Dostal jsem loktem do levého prsního svalu. Udělal se mi hematom mezi žebry, který tlačil na bránici a ztěžoval mi dýchání," uvedl dnes Trousil na klubovém webu.

V neděli naskočil do dalšího zápasu na hřišti Sparty, ale v 33. minutě po srážce s útočníkem Bonym Wilfriedem odstoupil. Hosté bez Trousila třikrát inkasovali a prohráli 0:3. Následné vyšetření odhalilo zlomeninu.

"Myslel jsem, že je to jenom naraženina. Chtěl jsem proti Spartě za každou cenu hrát, s obstřikem se dalo běhat. Jenže po nějaké půlhodině už to nešlo. Doktoři tvrdí, že bych se mohl na hřiště vrátit přibližně za tři týdny," řekl obránce devátého týmu ligové tabulky.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud