10. srpna 2011 • 13:00

Čontofalského agent: Kamil bude proti Příbrami k dispozici

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Komedie plná zádrhelů končí happy-endem, Kamil Čontofalský bude Slavii pro zápas třetího ligového kola proti Příbrami konečně k dispozici. Tvrdí to brankářův agent Jiří Müller. „Všechny formality jsme už splnili, takže doufám, že to bude v pořádku,“ říká.



Slavii hrubě nevyšel vstup do sezony a kauza slovenského gólmana na klidu v klubu rovněž nepřidává. Když jméno Kamila Čontofalského zmizelo včera ze soupisky týmu na oficiálních stránkách klubu, začala se mezi fanoušky šířit panika, že očekávaná posila nakonec skončí na jiné adrese.

„Nevím, proč to Slavia udělala, ale Kamil se s jejím týmem nadále připravuje a věří, že proti Příbrami bude moci nastoupit,“ komentuje to hráčův agent Jiří Müller.

Čontofalského brzdí jediná věc – z Řecka, kde naposledy působil v Larisse, zatím nedorazila jeho transferkarta. A bez tohoto dokumentu nemůže být jeho smlouva se Slavií zaregistrována Fotbalovou asociací České republiky.

Z podobného důvodu dosud pouze z tribuny sleduje výkony Bohemians 1905 jejich nejzajímavější letní akvizice Nicolas Šumský.

V Čontofalského případě by však už mělo být vše na dobré cestě. Jeho případ totiž zkomplikovalo několik řeckých specialit. Tak zaprvé – brankářův podpis na ukončení smlouvy s Larissou musel ověřit řecký notář na zdejší ambasádě.

Odeslání transferkarty pak formálně schvaluje na Řeckém fotbalovém svazu zvláštní komise, která zasedá jen jednou týdně.

Podklady k vyřízení Čontofalského žádosti se přitom na sekretariátu v Aténách jako naschvál zatoulaly, takže na místo určení dorazily až tento týden. Právě včas, komise totiž zasedá obvykle ve čtvrtek.

„Takže zítra by už mělo být vše v pořádku. Aspoň doufám,“ přeje si Müller.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud