15. prosince 2011 • 14:12

Mafoš Leo! Sparťané nafotili kalendář ve stylu akčních hrdinů

Autor: Ondřej Michálek
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Leo Kweuke, Muž v černém, stráží osud planety Sparta a na Letné sestřeluje svými góly všechny mimozemšťany. Pardon, vlastně soupeře. I kanonýr fotbalové Sparty je jednou z tváří klubového kalendáře na rok 2012, v němž se hráči představili jako hrdinové známých filmů.



Chce to chladnokrevnost a rychlé reflexy, píše se v poutáku na americkou sci-fi komedii Men in Black. Kweukemu ani jedno nechybí.

Marek Matějovský se zase stylizoval do role režiséra filmu Trhák. Na šéfovské židli se uvelebil stejně přirozeně, jako v pozici špílmachra na hřišti. „Titul bude v naší režii,“ jako by naznačoval soupeřům.

Jediný ze zamýšlených záběrů se nakonec nelíbil. Václav Kadlec coby školák. „Po dohodě se nafotil úplně jinak. Jako hrdina filmu Ďábel nosí Pradu,“ povídal mluvčí klubu Ondřej Kasík. Do filmu z módního prostředí tenhle načesaný bažant pasuje skvěle!

Kalendář nelze koupit. „Bylo vytištěno několik stovek kusů. Je určený pro sponzory a partnery klubu jako poděkování. A taky pro hráče, kterým se ten záměr líbil a nadšeně spolupracovali, jako vzpomínka,“ doplnil Ondřej Kasík.

Marek Matějovský jako režisér ve snímku Trhák.
Marek Matějovský jako režisér ve snímku Trhák.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud