9. května 2012 • 14:00

Rada perlil, vidí se v Blanarovičové: Jsem malej, ale šikovnej!

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

AUDIO | Po jasné výhře 4:0 nad Duklou byl nahoře. A tak toho teplický kouč Petr Rada náležitě využil. Poslal výhružný vzkaz všem novinářům, kteří o něm prý píšou lži. „Budou se mnou mít veliký problémy, veliký problémy,“ ujistil na tiskové konferenci.



O tom, že se Petr Rada dohodl na angažmá s pražskou Slavií, informoval deník Sport minulý pátek. Pro všechny na Stínadlech to bylo velké překvapení.

„Tak náš trenér podepsal Slavii... Nikdo v klubu o tom neví. Myslel jsem si, že pan Rada bude mít úctu ke klubu, který považuje za svůj,“ komentoval to teplický klub smutně na svém oficiálním účtu na Twitteru.

Rada posléze přiznal, že se se slávistickým majitelem Alešem Řebíčkem skutečně sešel a má zájem do Edenu odejít.

Očividně mu však vadí, že vše prasklo dřív, než se mu hodilo.

Po vítězství nad Duklou se proto nadechl k velkému monologu.

„Jednou si s těma lidma srovnám všechny účty, to vám říkám, protože ze mě nikdo nebude dělat vola. Lež nenávidím, to vám říkám. A je tý lži hodně, hodně je tý lži. Budou se mnou mít veliký problémy, veliký problémy,“ varoval, aniž by někoho konkrétně jmenoval.

Malej, ale šikovnej. Teplický kouč Rada slibuje všem lhářům "veliké problémy"
Video se připravuje ...

Dokonce použil i jeden filmový citát. Nikoli však z Kmotra nebo Pulp Fiction, jak by asi leckdo v tu chvíli očekával. Inspiroval se pohádkou Princezna ze mlejna, v níž hrála roli čerta Yvetta Blanarovičová.

„Já vám řeknu jednu věc, která byla v nějakým filmu: Jsem malej, ale šikovnej. To vám garantuju,“ uzavřel Rada svůj projev.

Brr, to znělo skoro zlověstně…

Kouč Rada jako čert. Teplický trenér je dle vlastních slov "malej, ale šikovnej" Kouč Rada jako čert. Teplický trenér je dle vlastních slov "malej, ale šikovnej"Foto Koláž iSport.cz

Teplický kouč Rada pózuje pro fotografa Sportu
Teplický kouč Rada pózuje pro fotografa Sportu


Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud