11. května 2012 • 15:46

Tajná dohoda Křetínského a Řebíčka: Slavia shání posily ve Spartě

Autor: pj, šf, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia by ráda získala v letním přestupovém období dva sparťany. Nabídku podle informací iSport.cz předložila záložníkovi Martinu Juharovi a stoperu Ondřeji Švejdíkovi, jenž dosud hostoval v Dukle. Sparta ale zatím neví, zda s oběma hráči bude počítat pro příští sezonu. Nejprve musí vyřešit otazníky kolem realizačního týmu.



Sparta momentálně není v pozici, aby s jistotou řekla, že Juhara se Švejdíkem (ne)potřebuje. Zejména proto, že ještě sama neví, jaké personální změny v klubu provede. Zda přijde nový trenér namísto Martina Haška, zda GSM Jaroslav Hřebík bude mít i nadále vliv na A-tým atd. O tom teprve Letenští jednají a jednat budou.

Samotní hráči zájem Slavie registrují, ale zatím o odchodu ze Sparty slyšet nechtějí. Naopak by se rádi prosadili v letenském týmu a zahráli si evropské poháry.

„Zatím je to všechno předčasné. Martin (Juhar) se chce poprat o místo ve Spartě, stejně jako Ondra (Švejdík), který by se měl zapojit do letní přípravy. Vždyť Sparta stopera shání,“ uvedl pro iSport.cz agent Jiří Müller.

Juharovy šance na základní sestavu se navíc mohou zvýšit v případě, pokud do zahraničí přestoupí Ladislav Krejčí. V tu chvíli by byl jasnou volbou na post levého záložníka či křídla. I proto, že má ve Spartě jedny z nejlepších fyzických testů a pro náročný fotbal se hodí.

Daniel Křetínský a Aleš ŘebíčekFoto Jaroslav Legner a Pavel Mazáč (Sport)
„Sešívaní“ ovšem s dvěma posilami ze Sparty počítali. Podle informací iSport.cz byl Aleš Řebíček tajně domluvený s Danielem Křetínským, že uvolní do Slavie dva hráče. Dohoda vznikla poté, co se oba spojili proti Výkonnému výboru FAČR, který obměnil komisi rozhodčích a do předsednického křesla dosadil Dagmar Damkovou.

Zákulisní spekulace ale naznačují, že Křetínský na dohodu s Řebíčkem jaksi „zapomněl“ a tím vlastníka Slavie tak trochu naštval. Teď se klub z Edenu připomíná znovu.

Ondřej ŠvejdíkFoto Jaroslav Legner SPORT

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud