Richard Šíma
9. srpna 2013 • 13:40

Rána pro Baník, Svěrkoš si zase zranil koleno! Návrat se odkládá

Autor: Richard Šíma, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je rána. Fotbalový útočník Václav Svěrkoš si při tréninku opět zranil koleno a jeho návrat do sestavy Baníku Ostrava se opět odkládá. První vyšetření ale ukázala, že by nemělo jít o poranění kolenních vazů, ale o problémy s meniskem. „Návrat byl blízko, bohužel se zase odkládá,“ smutnil útočník Baníku.



Na bývalého reprezentanta Václava Svěrkoše se lepí smůla a drží se jej zranění. Už dvakrát byl na operaci kolenních vazů, když jej tohle zranění vyřadilo na dlouhé měsíce ze hry. Teď už to vypadalo, že je vše v pohodě a návrat zkušeného borce do zápasů se blíží.

Ve středu se ale vše změnilo. Při tréninku si poranil meniskus, ovšem na koleně, které měl již dvakrát operované. Všem v tu chvíli určitě zatrnulo, že si Svěrkoš obnovil vážné zranění.

„Stalo se mi to při běžném souboji ve hře na tréninku. Najednou jsem ucítil, že v koleně něco luplo. Koleno mě zabolelo. V tu chvíli jsem se polekal, že je vše špatně a zranění vazů je zpátky,“ přiznal Svěrkoš, že prožíval hroznou chvilku.

„První vyšetření ale ukázalo, že nejde o zranění vazů, ale vypadá to na poraněný meniskus,“ doplnil.

Svěrkoš byl přitom domluvený s trenérem ostravského celku, že by si během srpna rád zahrál alespoň chvíli v pohárovém utkání.

„Fakt jsem se těšil, bylo to blízko. Bohužel se zase ten můj návrat oddálí. Třeba to na podzim ale ještě stihnu,“ vyslovil na závěr přání útočník. Na jeho návrat se těšili ostravští fanoušci, teď si ale budou muset ještě nějakou dobu počkat.

Útočník Baníku Ostrava Václav Svěrkoš si opět poranil koleno, tentokrát by ale nemělo jít o zranění vazů, ale o poraněný meniskus
Útočník Baníku Ostrava Václav Svěrkoš si opět poranil koleno, tentokrát by ale nemělo jít o zranění vazů, ale o poraněný meniskus

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud