12. září 2013 • 17:50

Rajtoral prodloužil o dva roky v Plzni, v klubu zůstává i Řezník

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté František Rajtoral s Radimem Řezníkem prodloužili smlouvy s mistrovskou Plzní. Nový Rajtoralův kontrakt má platnost do června 2015, Řezník se západočeskému klubu upsal ještě o rok déle. Informoval o tom web plzeňského klubu.



I když sedmadvacetiletý Rajtoral v nedávné době zvažoval i možnost prvního zahraničního angažmá, nakonec dal přednost další nabídce Plzně, kde začíná už pátou sezonu. Krajní bek či záložník s deseti reprezentačními starty prý ani nad setrváním ve Štruncových sadech, kde už slavil dva mistrovské tituly a dva postupy do Ligy mistrů, moc neváhal.

"Ve Viktorii jsem prožil nejkrásnější období dosavadní kariéry, o prodloužení smlouvy jsem nemusel dlouze přemýšlet," uvedl Rajtoral, který si zahrál i na loňském mistrovství Evropy.

Také čtyřiadvacetiletý obránce Řezník v Plzni vidí šanci na další výkonnostní růst. "Klub šlape ve všech směrech, účast v Lize mistrů i divácké návštěvy na utkáních Gambrinus ligy byly těmi nejpádnějšími důvody pro setrvání v Plzni," řekl Řezník.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud