20. června 2014 • 16:31

Jak sledoval Vrba Nizozemsko? Potil se u televize i hledal cestičky

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozorně se snaží sledovat všechny zápasy na MS, ale Nizozemsku věnuje Pavel Vrba zvláštní pozornost. Reprezentační trenér prozradil v redakci Sportu během sledování zápasu Anglie s Uguguayí, jaký dojem na něj nejtěžší soupeř v české skupině pro kvalifikaci o EURO 2016 udělal. Co si o jednom z favoritů celého šampionátu myslí? Podívejte se na část diskuze ve studiu TV iSport.



Zvlášť vysoké vítězství 5:1 nad Španělskem zanechalo ve Vrbovi silný dojem. „Když jsem viděl druhý poločas, docela mě polila hrůza a u televize jsem se zpotil. To byl bezchybný výkon,“ komentoval Vrba.

Středeční vítězství 3:2 nad Austrálií už také Vrbovi ukázalo možnosti, jak by se dalo dostat Oranjes do úzkých. Konkrétní poznatky však prozradit nechtěl. „Nedokážu si představit, že bychom proti nim hráli hlubokým blokem, to by z nás nikdo radost neměl,“ ubezpečil v předstihu fanoušky.

Vrba pozorně vnímal, jak se jednotliví hráči nizozemské reprezentace na hřišti chovají. „Všímáte si, co jejich hráčům vyhovuje a co ne. V zápase s Austrálií se dali nějaké cestičky najít, v zápase se Španělskem jsem jich moc neviděl. Ale nechtějte po mně, abych vám je tu říkal…“

Vrba o Nizozemsku: Při jejich bezchybném výkonu jsem se potil
Video se připravuje ...

Neymar bude v příští sezoně ještě výraznější, věří Vrba
Video se připravuje ...

Bonymu a Džekovi jsme měli sehnat české manželky, litoval Vrba
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud