17. března 2011 • 09:54

Španělé vykoupili lístky na Česko za 9 hodin

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během devíti hodin zmizely ve středu z pokladen granadského stadionu všechny vstupenky na kvalifikační utkání španělské a české reprezentace. Většina z tisícovek fanoušků, kteří na lístky čekali, strávila před prodejním místem celou noc. Rekordmani z čela fronty dokonce víc než den.



Fanouškům nezáleží na soupeři, podle místního tisku chtějí na vlastní oči vidět domácí výběr, který vyhrál dva poslední velké turnaje - mistrovství Evropy v roce 2008 a světový šampionát o dva roky později.

Svěřenci kouče Vicenta del Bosqueho se na šestnáctitisícovém stadionu v Granadě představí po devíti letech.

Tlačenici zájemců, kteří před stadionem přespávali ve spacácích i improvizovaných stanech, musela od středečních ranních hodin hodin korigovat policie.


Na první příznivce se dostalo v devět hodin ráno, o dalších devět hodin později se zaplnila poslední z 10.000 míst vyhrazených domácím fanouškům.

Ne všichni však toužili po vstupenkách pro sebe. Granadský deník Ideal si všiml, že na internetových aukčních serverech se první vstupenky objevily už dvě hodiny po zahájení prodeje. Vyvolávací ceny se pohybují až ve stovkách eur, zatímco pořizovací cena byla od 30 do 70 eur.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud