13. června 2016 • 09:07

Přátelská předehra fanoušků v Toulouse: Češi se Španěly ovládli náměstí

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádný krvavý boj jako v Marseille při řádění ruských hord proti Angličanům. Fotbaloví fanoušci Česka a Španělska před vzájemným zápasem EURO v Toulouse zaplnili centrum města, místo potyček ale společně skandovali chorály a vyměňovali si dresy. Podívejte se, jak přívětivá atmosféra vypadala.



Na náměstí Place du Capitole běžně slaví úspěchy fanoušci fotbalového Tolouse FC nebo ragbyového Stade Tolousain. Kvůli EURO však místní bez problémů propůjčili centrum města příznivcům českého národního týmu a španělské Furia Roja.

Zápas Česko - Španělsko sledujte ONLINE s komentáři Josefa Jelínka a Lukáše Váchy ZDE »

Přátelská předehra fanoušků v Toulouse: Češi se Španěly ovládli náměstí
Video se připravuje ...

„Que viva Espaňa!“

„Češi! Češi!“

Hesla ve dvou jazycích zněla prostorným náměstím v Toulouse, jehož hranice tvoří nádherné domy z růžových cihel včetně slavného Kapitolu, nejvýraznější městské stavby z dvanáctého století, kde sídlí městští radní.

Příznivci obou mužstev se tu potkávali už od nedělního odpoledne, Španělé hlasitě zpívali, Češi je trumfovali bubny a trumpetami. Den před zápasem vládla v centru města přátelská atmosféra, fanoušci společně poskakovali v tančících hadech a skandovali.

Jaký to rozdíl oproti doslova válečnému stavu v Marseille, kde se střetávali Rusové s Angličany, či v Lille, kde došlo k potyčkám Němců s Ukrajinci...

Vše o fotbalovém EURO 2016 ve Francii čtěte ZDE »

Policie dohlíží na německé fanoušky
Policie dohlíží na německé fanoušky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud