8. června 2021 • 13:03

Češi generálku proti Albánii zvládnou, prosadí se i střelecky, věří experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčí bezpečně proměňuje penaltu, 1:0 pro Letenské!
Hradec Králové - Slavia: Zadražil fantasticky vychytal Chytila
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spraví si čeští fotbalisté v generálce před EURO chuť a naladí se po čtyřbrankové facce od Itálie na vítěznou vlnu? Podle bookamkerů Chance i tipérů by k tomu měla být ideální příležitost. V úterý večer by tým Jaroslava Šilhavého měl nad Albánií vyhrát. „Osmadevadesát procent tipérů má na tiketu výhru Čechů v kurzu 1,61:1,“ říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



To, že by Češi nemuseli zvládnout ani poslední přípravný duel před šampionátem, tuší jen minimum sázkařů. „V remízu v kurzu 3,73 věří jedno procento sázkařů, počet těch, co sázejí na porážku Čechů (6,63) je zhruba stejný,“ prozradila Světlíková.

Řeč čísel mluví jasně. Na Letné by v úterý večer neměla být k vidění nuda, budou padat branky. „Hodně se sází na to, že padnou alespoň dva góly (1,40), stejně jako na to, že se Češi střelecky prosadí nejméně dvakrát (1,81),“ říká tisková mluvčí Chance s tím, že se fanouškům zamlouvá třeba i sázková příležitost: handicap Česko -1,0 (2,07:1).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud