Jonáš Bartoš
Premium
19. června 2021 • 13:13

Pilař: Lovrenův faul? Jeho blbost. Schick překvapuje. Holeš bude hrát dál

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před devíti lety na EURO v Polsku byl hlavním motorem české zálohy. Václav Pilař si tehdy vysloužil angažmá v bundeslize, odehrál mraky skvělých zápasů. Teď pečlivě sleduje, jak si český tým vede na aktuálním turnaji, kde má po páteční remíze s Chorvatskem (1:1) nakročeno do osmifinále. „Moc jsme jim toho nedovolili,“ hodnotí pro iSport Premium.



Na probíhajícím EURO sleduje v televizi prakticky každý zápas, fotbalem žije. Nebýt zdravotních komplikací, které překonal jen obrovskou vůlí a trpělivostí, díky níž stále hraje na prvoligové úrovni za Jablonec, možná i on ještě oblékal reprezentační dres. Co říká Pilař na počínání Šilhavého výběru proti Chorvatsku?   

Šlo spíš o hodně takticky vedený zápas, je to tak?
„Přesně tak. Hráli jsme dobře směrem do obrany. Chorvatům jsme toho moc nedovolili, což bylo samozřejmě dobře, že naše obrana byla pevná. Čekal jsem od Chorvatů trošku víc, že budou směrem do ofenzivy silnější, ale my jsme je dobře ubránili. Takový byl i taktický záměr, povedlo se to.“

Chorvatský stoper Dejan Lovren, který loktem fauloval Patrika Schicka, tvrdí, že o žádnou penaltu nešlo. Co si o tom myslíte?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud