2. července 2021 • 11:56

Čtvrtfinále proti Dánsku? Experti čekají hodně vyrovnanou bitvu

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dosáhnou čeští fotbalisté na semifinále EURO? Budou o něj usilovat v sobotu večer v rozpáleném ázerbajdžánském Baku v duelu proti Dánsku. Podle expertů čeká tým kouče Jaroslava Šilhavého hodně vyrovnaný zápas. Skoro polovina tipérů u společnosti Chance však věří v úspěch soupeře českých fotbalistů. "Osmačtyřicet procent lidí sází na Dánsko v kurzu 2,30:1," prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí zmíněné společnosti.



Devětatřicet procent lidí sází s kurzem 3,57:1 na vítězství českého týmu, třináct procent má pak na tiketu remízu podevadesáti minutách v kurzu 3,05:1. „Očekávám vyrovnaný zápas, mírnými favority jsou ale Dánové. Myslím si, že mají kvalitnější tým, který se už vzpamatoval z šoku v prvním zápase, říká bookmaker Chance, Karel Brettschneider.

"Na druhou stranu co chybí českým hráčům na kvalitě, to vynahrazují týmovým pojetím a bojovností. Nepřekvapilo by mě, kdyby zápas dospěl do prodloužení,“ dodává.

Sázkaře také láká kurz 1,47:1 na to, že padnou alespoň dvě branky, často tipují výsledek zápasu bez remízy – Dánsko 1,59:1 nebo že Češi dají během utkání více než jeden gól.

Kurz na zisk titulu pro českou reprezentaci je aktuálně 24:1. Na sobotní zápas je zatím vsazeno více než milion korun a na Euro celkově přijala Chance náběry za 218 milionů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud