14. října 2012 • 17:32

Víte, kolik beru? smál se Ibrahimovic soupeři. Pak dal jednomu loktem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Švédský gólový zabiják Zlatan Ibrahimovic umí být ostrý jako břitva. A když nemá náladu, je nejspíš lepší se mu vyhnout. V pátečním kvalifikačním utkání na Faerských ostrovech to opět předvedl. Podle švédského listu Expressen napadla hvězda Paris St. Germain o přestávce zápasu faerského kapitána Frodiho Benjaminsena. Následně se před soupeřem vytahoval, kolik vydělává. Snažil se jim tak dokázat svou nadřazenost.



Expressen s odvoláním na očitého svědka tvrdí, že při odchodu do kabin zatahal Ibrahimovic soupeře za dres a pokusil se ho vzít do kravaty. Benjaminsen, jehož tým prohrál s favoritem těsně 1:2, reagoval strčením.

„Krátce před pauzou mi dal loktem. Cestou do kabiny jsem se ho ptal, co to mělo znamenat,“ uvedl fotbalista Faerských ostrovů, jenž se k potyčce nechtěl vyjadřovat.

Vadilo mu však, jak se slavný Švéd chová. „Je arogantní. Mluvil ošklivě o našem týmu a vyprávěl, kde hraje a kolik vydělává. Choval se jako dítě,“ uvedl.

Zlatan Ibrahimovic se před zápasy kvalifikace o postup na MS 2014 opřel do novinářů: Mě nezničítem vzkázal jim.
Zlatan Ibrahimovic se před zápasy kvalifikace o postup na MS 2014 opřel do novinářů: Mě nezničítem vzkázal jim.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud