12. října 2012 • 10:40

Zlatan bouchl před novináři: Máte moc ničit, ale u mě se vám to nepovede!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Žasnete nad jeho kousky na hřišti, vzápětí kroutíte hlavou u jeho výstřelků mimo trávník. Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovic si zase otevřel pusu, tentokrát na novináře.  Nelíbilo se mu, že švédská média kritizují trenéra národního týmu Erika Hamréna.



Švédský kouč se dostal pod palbu po posledním kvalifikačním zápase o světový  šampionát 2014 v Brazílii. Švédové na domácí půdě porazili slabý Kazachstán "jen"  2:0, fanouškům se nelíbil matný výkon svěřenců Erika Hamréna.

Největší hvězda týmu Zlatan Ibrahimovic se na srazu před zápasy s Faerskými ostrovy a Německem kouče zastal. Na středeční tiskové konferenci se před novináři neudržel a bouchl.

"Jen čekáte, až uděláme něco špatně, takhle média fungují. Máte radost, když se něco  nepovede, máte tu moc ničit. Ale u mě se vám to nikdy nepovede!" zdůraznil švédský  kanonýr.

"Na začátku se nám pod Hamrénem dařilo, všechno šlo bez problémů. Pak odehrajeme jeden špatný zápas, na který vy čekáte, a všechno se otočí," zlobil se kapitán národního týmu.

"Úplně stejně píšete o mě. 95 procent toho, co vyjde v novinách jsou lži, 2,5 procenta fakta a zbytek je pravda. Stejně to funguje ve Francii. Jen škoda, že z toho nemám žádné peníze," dodal s nádechem ironie.

Zlatan jinak prožívá úspěšné období, po příchodu do pařížského PSG řádí od prvních minut na hřišti. V devíti zápasech nasázel deset gólů a fanoušci si jej okamžitě  zamilovali. 

Útočník PSG Zlatan Ibrahimovic se raduje ze vstřelené branky
Útočník PSG Zlatan Ibrahimovic se raduje ze vstřelené branky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud