Stanislav Hrabě
3. října 2012 • 11:58

"Chudák" Ibrahimovic bezdomovcem, v Paříži se ho snaží oškubat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velice složitě hledá švédský kanonýr bydlení pro svou rodinu v hlavním městě Francie. Zalíbil se mu sice bytový komplex Villa Montmorency, kde sídlí bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy, král optiků Alain Afflelou (bývalý předseda Girondins Bordeaux) či zpěvačka Mylène Farmerová, když se ovšem majitel dozvěděl, kdo má o byt zájem, okamžitě navýšil cenu. Ibrahimovic tak zůstává bezdomovcem, jak píše místní tisk.



Střechu nad hlavou samozřejmě má, obývá přepychové apartmá v luxusním hotelu Bristol poblíž Champs-Elysée, za nějž klub platí kacířskou sumu 3000 eur denně (75 tisíc kč).

Doporučení, aby si konečně našel něco svého, uposlechl, ale jakmile se realitní kanceláře dozvědí, kdo má o bydlení zájem, okamžitě navyšují ceny několikanásobně.

„Jsem z toho pobouřen,“ rozčílil se už sportovní ředitel pařížského klubu Leonardo, jelikož podobné zkušenosti mají i další posily Paris Saint-Germain.
 
Ibrahimovic se vedle Sarkozyho neubytuje. „Majitel byl velice chamtivý,“ posteskl si, když odmítl podepsat navýšený nájem. Život Gavroche se mu však také nelíbí, rád by našel pro sebe a především pro celou rodinu pevné zázemí a jistotu spokojeného domova.

„Pomozte mi, ale nesnažte se mě oškubat,“ vyzval majitele pařížských nemovitostí v rozhovoru pro časopis Telefoot, aby přišli s nabídkami. Ovšem přijatelnými.

Útočník PSG Zlatan Ibrahimovic se raduje ze vstřelené branky
Útočník PSG Zlatan Ibrahimovic se raduje ze vstřelené branky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud