13. října 2020 • 18:40

Přišel čas odplaty. Experti tuší, že to Češi ve Skotsku zvládnou

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Českou fotbalovou reprezentaci čeká ve středu důležitý duel skupiny B2 Ligy národů ve Skotsku, které vede aktuální tabulku. Češi dobře vědí, že pokud se jim povede vyhrát, posunou se do čela tabulky. A podle bookmakerů sázkové kanceláře Chance se můžeme po výhrách na Kypru a v Izraeli dočkat i dalšího úspěchu. „Bookmakeři Chance se přoklánějí k vítězství českého týmu, to lze sázet v kurzu 2.30:1. Výhru Česka má na tiketech i 66 procent tipérů,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Do složení obou celků zasáhla nákaza koronavirem. Na české straně chybí i hlavní kouč Jaroslav Šilhavý, přesto vládne v týmu optimismus. Nic na tom nemění fakt, že čeští reprezentanti proti Skotsku vyhráli jen jediný z posledních pěti zápasů. Dvakrát za sebou s ním dokonce prohráli, naposledy v září v Olomouci 1:2. Fanoušci ale čekají, že přišel čas odplaty.

„Devatenáct procent tipérů sází na výhru Skotska s kurzem 3.28:1. Zbývajících patnáct procent odhaduje remízu s kurzem 3.29:1,“ naznačuje Světlíková, jak vypadají prognózy směrem k zápasu očima tipérů.

Tisková mluvčí Chance tvrdí, že k vidění nebude nudný zápas, hrát se bude ofenzivní partie a záleží na tom, jak s šancemi naloží střelci. „Hodně se sází na to, že uvidíme alespoň dvě branky. Fanoušky ten kurz 1,37:1 hodně láká,“ dodává.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Skupina 2
Články odjinud


Články odjinud