18. června 2017 • 22:00

DOLLARumma! Mladík se vykašlal na AC, vlastní fanoušci ho zaházeli penězi

Autor: md
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gianluigi Donnarumma (18) zažívá v posledních dnech perné chvíle. Mladý gólman AC Milán před několika dny odmítl nabídku svého mateřského klubu na prodloužení smlouvy s platem ve výši 5 milionů eur ročně a italští fanoušci mu to teď dávají pořádně sežrat. Až tak, že na něj na EURO fotbalistů do 21 let naházeli papírové peníze.



Italiští reprezentanti do jednadvaceti let se postavili ve svém úvodním zápase na EURO do 21 let proti Dánsku. Při vítězství 2:0 se museli kromě soupeře vyrovnat ještě s nevraživostí vlastních fanoušků vůči svému gólmanovi. Za Donnarummovou brankou vyvěsili fanoušci "squadry azzury" transparent s nápisem "Dollarumma".

Ale aby toho nebylo málo, tak o chvíli později naházeli fanoušci na svého "oblíbence" falešné dolarové bankovky, čímž se jim podařilo zápas dokonce na chvíli přerušit, dokud pořadatelé brankoviště neuklidili. Italští fanoušci navíc pokřikem "Dollarumma" častovali mladou italskou jedničku celý první poločas.

Že se pověsti penězchtivého zrádce mladý gólman jen tak nezbaví naznačuje kromě zápasového incidentu fakt, že na svém twitterovém účtu zveřejnil velký americký sportovní server Bleacher Report karikaturu, která získala přes pět tisíc retweetů za necelých 24 hodin.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud