15. června 2010 • 10:14

Pelé urazil Maradonu: Trénuješ pro prachy!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Diego Maradona, kouč argentinské reprezentace, je v šoku. Slovně na něj zaútočil stejně legendární Brazilec Pelé, který o něm v médiích prohlásil, že práci trenéra národního týmu přijal, protože potřeboval vydělat velké peníze.



„Maradona vzal tenhle post, protože potřeboval práci a peníze,“ uvedl Pelé v brazilském tisku. „Viděl jsem, s jakými těžkostmi se musela Argentina na finálový turnaj kvalifikovat. Není to ale Maradonova chyba, nýbrž těch, kteří mu tuhle funkci dali.“

PeléFoto ČTK

Pelé naprosto nechápe, proč představitelé argentinského svazu angažovali muže s minimálními zkušenostmi. Už dlouho se totiž traduje, že Maradona takticky selhává.

Není to poprvé, co se obě legendy světové kopané do sebe pustili. V televizním pořadu se přeli o tom, kdo byl lepším fotbalistou. „Moje máma si myslí, že já. Pelého zase, že on,“ řekl s úsměvem Maradona.

Argentina ve svém úvodním duelu na mistrovství světa porazila Nigérii 1:0. Brazílii premiéra teprve čeká. Dnes od 20:30 se střetne se Severní Koreou.

Sakra, to bylo o chlup, říká si možná Maradona.
Sakra, to bylo o chlup, říká si možná Maradona.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud